fbq
Telkkari
13.01.2022 14:18
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: HBO Max
Carrie Bradshaw
Oksennusta luvassa! Sinkkuelämää-Carrie aloittaa deittailun yllätyskuoleman jälkeen - varo juonipaljastuksia
Telkkari
13.01.2022 14:18
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: HBO Max

Artikkeli sisältää juonipaljastuksia And Just Like That… -sarjan kuudennesta jaksosta, joka julkaistiin 13.1. 

Kymmenosaisessa Sinkkuelämää-jatkosarjassa on edetty jo kuudenteen jaksoon. Sarjan päähahmo Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) on jatkanut elämäänsä aviomiehensä Kihon (Chris Noth) kuoleman jälkeen pienin askelin. Hän on myynyt asuntonsa ja ostanut hulppean lukaalin kantakaupungista. Toimittajana työskentelevä Carrie on työstänyt kaiken ohessa myös omaelämäkertakirjaa.

Lue myös: Sinkkuelämää-jatkosarjassa vihdoin vaakamamboa - yksi päähenkilöistä harrastaa seksiä toisen kanssa

Tuoreimmassa jaksossa hän on saanut kirjan valmiiksi ja luetuttanut sen kustannustoimittajalla, joka on varsin vaikuttunut sinkkuelämästä aiemmin rustailleen Carrien tekstistä. Kustannustoimittajalla on kuitenkin yksi mutta. 

– Jos julkaisemme tämän tällaisena, lukijasi hyppäävät ulos ikkunasta jäätelöpurkit kourissaan. Olisi ihanaa ja minusta helposti toteutettavissa, jos voisit antaa hieman lukijoille toivoa, viittauksen valoisammasta tulevaisuudesta? Kustannustoimittaja ehdottaa jaksossa.

Kustannustoimittajalla on villi ehdotus. Hän suosittelee Carrielle treffejä, joka tyrmää ehdotuksen oitis. 

– Mutta jos olet yhtään avoin ajatukselle, edes yksistä treffeistä, olisi hienoa, jos ne tapahtuisivat pian. Haluaisin kovasti saada kirjan pukinkontteihin, kustannustoimittaja jatkaa. 

Sinkkuelämää
Sarah Jessica Parkerin esittämä hahmo on surenut sarjan alussa miehensä Kihon kuolemaa.

Treffit, jotka menivät penkin alle

Myöhemmin Carrie palaa kustannustoimittajan juttusille ja ehdottaa, ettei koko kirjaa julkaistaisi.

Mieli kuitenkin muuttuu, kun hän kuulee kustannustoimittajan keskustelleen tunnetun tv-toimittaja Oprah Winfreyn kanssa asiasta. Carrien ystävät ovat myös sitä mieltä, että tämän tulisi kokeilla deittailua miehensä kuoleman jälkeen. 

Carrien nykyinen ystävä Seema (Sarita Choudhury) on ollut kaukaa viisas ja tehnyt ystävälleen deittiprofiilin. 

Lue myös: Näin julmasti televisiokriitikko kommentoi Sinkkuelämää-jatkosarjaa

Carrie uskaltautuu  lopulta menemään treffeille deittisovelluksessa tutustuneen Peterin kanssa. Ravintolapöydässä on sangen hermostunut tunnelma kaksikon tutustellessa toisiinsa. 

– Pakko myöntää. Nämä ovat ensimmäiset treffit vaimoni kuoltua, Peter toteaa ja kertoo vaimonsa sairastaneen munasarjasyöpää. 

Carrie kertoo myös tilanteestaan. Lyhyen ja kangertelevan juttutuokion päätteeksi Carrie ehdottaa, josko he tilaisivat juotavaa. 

Ei aikaakaan, kun kaksikko tulee ulos ravintolasta varsin juhlatuulella. Iloliemi on maistunut niin, että Peter oksentaa lopulta solkenaan, Carrie alkaa sen seurauksena myös yökkäämään. 

Seuraavana päivänä Carrie kauhistelee ystävilleen tilannetta hyväntekeväisyyshuutokauppatilaisuudessa. Yllättäen hän kohtaakin miehen samaisessa tilaisuudessa. 

And Just Like That…katsottavissa HBO Maxilla.  
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »