Hyppää pääsisältöön

Oho, seuraava Unelmien poikamies onkin neitsyt - katso video! "Olen erittäin innoissani"

Yhdysvalloissa odotetaan parhaillaan Unelmien poikamiehen 23:nnen tuotantokauden alkamista. Tällä kertaa suositussa tositelevisiosarjassa rakkautta etsii entinen NFL-tähti, Colton Underwood. Uudesta poikamiehestä ainutlaatuisen tekee se, että hän on neitsyt.

Underwood sijoittui neljänneksi poikamiestyttö Becca Kufrinin kaudella, joka päättyi Yhdysvalloissa heinäkuussa. ABC-kanava ilmoitti tiistaina, että Underwood tulee tähdittämään tammikuussa käynnistyvää tuotantokautta.

– Olen erittäin innoissani, Underwood, 26, kommentoi valintaa:

– Olen niin kiitollinen. En osaa edes sanoa kuinka paljon olen hymyillyt.

Underwood, joka erosi viime vuonna olympiavoimistelija Aly Raismanista, tapaili aiemmin toista Unelmien poikamies-kilpailijaa, Tia Boothia. Underwood nousi otsikoihin, kun hän paljasti Kufrinin sydämestä kilpaillessaan olevansa yhä neitsyt. Nyt Underwood on valmis löytämään tosirakkauden ja asettumaan aloilleen, ja kenties lahjoittamaan neitsyytensä Sille Oikealle.

– Se, mitä odotan kaikkein eniten, on että pääsen kihloihin ja pian sen jälkeen naimisiin, hän paljasti esiintyessään Good Morning America-ohjelmassa tiistaina.

Lähde: Page Six


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!