Katso kuvat!

Oho, mikä takinkääntäjä! Temptation Island -Jussin uusi rakkauden kohde sinkku-Inkku tuomitsee Jussin totaalisesti selän takana - vetää varattua miestä tylysti nenästä!

Telkkari | 02.12.2020 17:12

Temptation Island Suomen keskiviikkoillan jaksossa sinkku-Inkku ja varattu Jussi viettävät unelmatreffejään. Jussi on kauden aikana aina valinnut Inkun treffiseurakseen, ja kaksikko on viihtynyt varsin romanttisissa ja läheisissä tunnelmissa jokaisissa bileissä. 

Viime aikoina Inkku on kuitenkin huomannut epämiellyttäviä piirteitä Jussissa. Inkku painottaa myös sitä, että hän on aina ollut rehellinen tunteistaan ohjelman aikana, ja käyttäytynyt sen mukaan. 

- No, kyllä musta tuntuu, että ollaan ehkä vietetty vähän liikaakin aikaa yhdessä Jussin kanssa. Jussissa ärsyttää semmoiset pienet jutut, mitä se tekee. Siitä ensimmäisestä kerrasta, kun se sanoi minulle vähän jyrkemmin, niin siitä asti fiilikset on ollut vähän erilaiset, Inkku toteaa.

- Ihan suhteellisen hyvillä fiiliksillä silti lähden näille treffeille, Inkku sanoo vaivaantuneen oloisena.

Lue myös: Varatun Jussin ja sinkku-Inkun salattu käsipeli paljastui?! Jonna järkyttyy Temptation Islandin iltanuotiolla: "Hyi helvetti, se tunki sormia sen p****iin!"

TIS

"Jussi mustamaalaa Jonnan sinkkutytöille"

Inkku tuomitsee Jussin teot ja toivoo, että mies on oppinut jotain viettelysten saarelta. 

- Mun mielestä Jussin reissu on mennyt niin perseelleen kuin vain on voinut mennä. Kyllä Jussi on sanonut oppineensa jotain täältä, ja toivottavasti onkin oppinut. Ainakin sen, että hän ja Jonna eivät ole luodut toisilleen. Ja että kolmatta kertaa ei kannata yrittää!

Lue myös: Jonna saa tarpeekseen Jussi-rakkaansa ihastumisesta - lataa Temptation Islandin iltanuotiolla suorat sanat: "Se kuvittelee kännissä, että joku haluaisi sitä, hyi v**tu!"

Inkun mukaan Jussin tapa puhua kumppanistaan Jonnasta on todella huono. 

- Jussi hirveästi vähättelee edelleen omia tekojaan ja koettaa mustamaalata Jonnaa meille sinkkutytöille. Niin toimiiko Jussi aina noin, kun se on eronnut tai eroamassa? Alkaako se aina jauhamaan tollaista turhanpäiväistä paskaa, ja yrittää sillä korostaa itseään ja alentaa toista?

Lue myös: Temptation Islandissa kohauttava käänne! Sinkkukaunottaret ja varatut naiset kohtaavat toisensa: Jonnan ja Inkun välit ovat jäätävät - "Juokse ihan v**un kauas!"

TIS

"Unelmatreffit"

Vaikka Inkun tunteet Jussia kohtaan ovat muuttuneet, on Jussi vielä ihastunut häneen. Jussi kertoo edelleen tuntevansa vetovoimaa naiseen. Inkku yrittää treffien aikana vitsailla siitä, ettei viihtyisikään niin hyvin Jussin seurassa. 

Lopputulos on melko kiusallinen, sillä Jussi ei vielä tiedä, mitä mieltä Inkku oikeasti on hänestä.

- Juodaan tässä pienet pohjat ja pyydetään kohta jotain vahvempaa, että kestää suakin tän 24 tunnin ajan, Inkku vitsailee. 

- Ai muuten ei kestäisi? Ei ihme, että reissu on sujunut niin hyvin, kun on joka toinen päivä saanut viinaa, Jussi kertoo naureskellen. 

- No nyt mä jäin kiinni! Inkku hihittää.

Lue myös: Ovatko nämä Temptation Island -historian kännisimmät treffit ikinä? Varattu Jussi ja sinkku-Inkku hörppivät pontikkaa kuin mehua: "Niin meidän näköiset treffit kuin olla ja voi!"

TIS

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!