Oho! Virolainen Arnold väittää lehtihaastattelussa Anu Saagimille olevansa yksi Big Brother Suomi-kisaajista! Työskentelee Björn Wahlroosille kodinhoitajana - lue lisää!

Telkkari | 29.08.2019 18:33

Virolaisessa Õhtuleht-iltapäivälehdessä on julkaistu 16. elokuuta artikkeli, jonka mukaan virolaistaustainen Arnold Oksmaa olisi yksi sunnuntaina alkavan Big Brother Suomi -kilpailun asukkaista.

Asia paljastuu Anu Saagimin kirjoittamassa juttusarjassa Hommikusöök staariga, suomeksi aamupala tähden kanssa -juttusarjassa.

- Hain mukaan syyskuussa alkavaan Big Brotheriin ja pääsin mukaan! Sovin muukaan aurinkoisen luonteeni vuoksi. Olen taikavoima, jota ihmiset kaipaavat jokapäiväisessä elämässään. Haluan näyttää kaikille, että elämä voi olla upeaa, vaikka olisitkin aivan pohjalla, Arnold sanailee. 

Nallen leivissä

Erityisen mielenkiintoiseksi haastattelun tekee se, kun Arnold kertoo ikimuistoisesta kohtaamisesta Björn Wahlroosin tädin kanssa. 

- Ostin juna-asemalla kahvikupillisen, mutta en löytänyt yhtäkään istumapaikkaa. Kysyin sitten eräältä rouvalta saisinko istua hänen pöytäänsä, ja hän sanoi kyllä. Virossa kukaan ei hyväksyisi tuollaista, koska täällä kukaan ei edes puhu tuntemattomille. Sitten selvisi, että tämä iloinen ja ystävällinen nainen oli suomalaisen pankkipohatta Björn "Nalle" Wahlroosin täti, Arnold aloittaa.

Jutusta ei selviä, kuinka Arnold oli päässyt juttusille Björnin kanssa, mutta lopulta mies oli haastattelun mukaan tarjonnut Arnoldille töitä siivoojana. 

Lue lisää: Tässä se nyt on! Seiska kuvasi Big Brother -talon ilmasta käsin: piha-alueella upeaa designia, viherkasveja ja lasi-iglun näköinen sauna! Kuvat!

- Kerroin hänelle, että työskentelen baarissa tarjoilemisen sekä "kodinhoidon" parissa. Sitten Björn sanoi: Todella mukavaa! Minulla on iso talo sekä uima-allas, haluaisitko työskennellä minulle siivoojana? 

Ehdotus alkoi kiinnostaa Arnoldia.

- Uskokaa tai älkää, yksi Suomen rikkaimmista juuri tarjosi minulle töitä heidän upeassa kodissaan. Ajan saatossa myös muutin sinne. Asun siellä yhä ja maksan vuokraa vain 200 euroa kuussa. Kyseessä on kolmikerroksinen villa, jossa on uima-altaita ja taon edestä voi aamuisin kävellä jopa hirvi. He viettävät keväät ja syksyt Espanjassa. Sillä aikaa minä olen tämän upean talon huolehtija, Arnold summaa.

Nähtäväksi jää onko Arnold syyllistynyt paljastamaan tosi-tv-uransa liian aikaisin, sillä Big Brother -kilpailijat paljastetaan vasta tulevana sunnuntaina kello 21 lähtien. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!