Oho! Vegaanivihaajaksi julistautunut BB-Sami teki täyskäännöksen heti ensimmäisenä iltana: "Kasvisruokahan on aika maistuvaa, kun sen tekee hyvin!"

Telkkari | 07.09.2020 11:25

Keravalainen Sami on heti Big Brother -ohjelman alusta tehnyt selväksi, ettei vegaaninen ruokavalio ole hänen mieleensä. 

Lue myös: Seiskan toimittaja testasi: tällaista oli asua Big Brother -talossa kaksi päivää: Vedin lärvit, unohdin kamerat ja juttujeni suodattamisen täysin!

Omassa esittelyvideossaan Sami kertoi vihaavansa tyhmyyttä, vihervasemmistoa ja vegaanista ruokavaliota.

Miehen rajut mielipiteet eivät ole vielä tässä vaiheessa aiheuttaneet konflikteja, ja katsojat yllättyivät hänen antaessaan kehuja vegeruoalle ruokakeskustelun aikana. 

- Kasvisruokahan on aika maistuvaa, kun sen tekee hyvin, Sami totesi. 

Keskustelu sai alkunsa, kun Big Broher -talon kesämökkialueella majailleet kahdeksan asukasta keskustelivat ensimmäisen illan ruoan valmistuksesta. Muut kuuntelivat Samin mielipiteitä rauhallisesti hänen ehdottaessaan, että he valmistaisivat ensin kasvisruoan, jonka jälkeen halukkaat voivat valmistaa lihan erikseen. 

- Silloin kaikille on jotain, eikä menee liian vaikeaksi, Sami ehdotti.

Kertoi avoimesti vihaavansa myös vihervasemmistoa

Sami kertoi myös Seiskan haastattelussa, että hän on ruokavalioltaan vakaumuksellinen lihansyöjä, joka ei koske mihinkään vegaaniseen.

Lue myös: Big Brother -Sami kuuluu vapaamuurareihin ja on vakaumuksellinen lihansyöjä: Se on vastavetoni vegaanipölvästeille ja viherhihhuleille!

- Lähtökohtana on se, että se on vastavetoni näille vegaanipölvästeille ja viherhihhuleille. Lautasellani oleva pihvi on todennäköisesti hiilineutraalimpi kuin vegaanien soija siinä lautasella. Puhtaampi ruokavalio ja suomalaisen pienyrittäjän tukeminen on siinä taustalla, hän kertoi Seiskalle.

Hän totesi myös olevansa erittäin pettynyt, jos Big Brother pakottaa hänet syömään vegaanista ruokaa.

-  Se olisi synkkä päivä. En ole luovuttaja, mutta tilanne saisi ajattelemaan tiettyjä asioita.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!