fbq
Telkkari
19.04.2018 17:35
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media
vilma ja elias
Oho, Temptation Island Suomi -Vilma näkee miehensä alistavan toista naista: ”Meidän kahdenkeskiset asiat saattavat olla sängyn puolella rajumpia!”
Telkkari
19.04.2018 17:35
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomessa kuullaan tänä iltana (19.4.) harvinaisen suorasukaista puhetta seksistä. Yllättäväksi tilanteen tekee se, että faktoja latoo muuten hieman ujonpuoleinen Vilma, joka lähti viettelysten saarelle yhdessä avomiehensä Eliaksen kanssa. 

Elias on jo kauden aikana kertonut omista seksimieltymyksistään, joihin kuuluvat rajut otteet.

TAUSTAA: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

Iltanuotiolla Vilma näkee videolta, kuinka Elias alistaa Jennietä, joka joutuu käyttämään turvasanaa lopettaakseen jo pikkuhiljaa rajuksi muuttuvan leikin. Ohjelman juontaja Sami Kuronen tarttuu aiheeseen ja mainitsee, että videolla nähtiin jopa väkivaltaisen oloinen mies. 

sami kuronen

Samaan aikaan Elias raivoaa, jos hän näkee videolta jonkun koskettavan sinua väärästä paikasta, että rikotaan fyysistä koskemattomuutta. Ja itse hän tekee saman potenssiin sata.

 - Meillä kahdenkeskiset asiat saattavat välillä olla sängyn puolella rajumpia, mutta se on sitten molemmin puolista. En ole muihin kohdistuneena nähnyt koskaan, Vilma avautuu. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!