Telkkari

Oho, Tähdet, tähdet -suosikkiohjelma siirtyy yllättäen Neloselle!

18.05.2020 12:35

MTV3:n suosikkiohjelmiin kuulunut Tähdet, tähdet nähdään syksyllä Nelosella.

Tähdet, tähdet 2020 -ohjelmassa kymmenen suosikkiartistia nousee tuttuun tyyliin estradille antamaan kaikkensa ja näyttämään täysin uusia puolia itsestään erilaisissa musiikkigenreissä.

Näin Nelonen tiedotti maanantaina asiasta.

"Suomalaisille tutun menestysformaatin keskiössä ovat viikoittain vaihtuvat eri musiikkigenret, joiden syövereihin artistit sukeltavat ja matkaavat rohkeasti myös mukavuusalueensa ulkopuolelle viihdyttääkseen katsojia.

Miten sujuu maan kärkipopparilta rockabilly tai iskelmätähdeltä hard rock, tai miten räppäri hoitaa kasaripopin ja suomirokkari oopperan? 

Artistien treeniviikko huipentuu viikoittaiseen suoraan lähetykseen, joissa jaksosta toiseen nähdään yllättäviä, viihdyttäviä ja unohtumattomia esityksiä kunkin genren hiteistä ja suosituimmista kappaleista. Vakiotuomaristo, sekä viikoittain vaihtuva genreguru antavat esityksistä omat viiltävät arvionsa, mutta lopullisen päätöksen tekee kotikatsomo. Yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan ja kauden päätteeksi kruunataan koko kisan voittaja – tähtien tähti."

Nelosen mukaan uudet Tähdet, tähdet 2020 -artistit, tuomarit sekä juontaja julkistetaan kesällä. MTV3:lla ohjelman juontajana toimi Mikko Leppilampi ja kisan tuomaristoon kuuluivat Maria Veitola ja Juhani Merimaa.

Kilpailun voittajia vuosien varrella ovat olleet Jari Sillanpää, Waltteri Torikka, Pete Parkkonen, Elias Kaskinen ja Jussi Rainio.

Suorat Tähdet, tähdet 2020 -lähetykset alkavat Nelosella ja Ruudussa elokuussa. 
 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!