Telkkari

Oho! Perintöprinsessa Jutta Kyllönen juontaa 10-osaisen missirealityn – haku Miss Suomi -kilpailuun käynnissä!

08.01.2020 11:24

Miss Suomen ensimmäinen perintöprinsessa ja lehdistön suosikki Jutta Kyllönen nähdään maaliskuussa AlfaTV-kanavalla alkavan Matkalla Miss Suomeksi -ohjelman juontajana. Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola pitää Juttaa loistavana valintana 10-osaisen sarjan juontajaksi. 

- Minulla on ollut ilo kohdata joka vuosi kauniisti itsevarmoja ja lahjakkaita nuoria naisia, joille haluan tarjota upeita työmahdollisuuksia. Jutan nimi nousi heti esille, kun pohdimme sopivaa juontajaa sarjalle. Hän osoitti jo kilpailun aikana vahvaa tahtoa television juontotehtäviin. Hän on hyvä valinta siinäkin mielessä, että hän tietää hiljattain missikilpailuun osallistuneena, mitä kulissien takana tapahtuu, Sunneva sanoo.

Oulussa asuva Jutta Kyllönen on innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

- Juontopesti on unelmien täyttymys. Odotan, että pääsen haastamaan itseäni uudessa työtehtävässä ja tutustumaan uusiin missifinalisteihin. Ensimmäinen tulikokeeni on jo tässä kuussa, kun kuvaamme sarjan ensimmäisen jakson kilpailun casting-tilaisuudesta, Jutta Kyllönen kertoo.

Miss Suomi 2020 -kilpailuun haku on nyt auki. Kuvahaun perusteella tuomaristo valitsee noin 50 ehdokasta, jotka kutsutaan kilpailun casting-tilaisuuteen. Haku päättyy 13.1.2020.

Ohjelma alkaa keskiviikkona 18.3. kello 21.00.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!