Oho, Billions-sarjan tähdellä Maggie Siffillä kiistelty Wall Street -tausta! ”Ihmiset olivat huippuälykkäitä”

Telkkari | 30.09.2018 20:34

Amerikkalainen draamasarja Billions vie katsojat keskelle finanssimaailman kiemuroita. Se kuvaa häikäilemättömien uraohjusten vallan ja rahan tavoittelua.
Maggie Siff, 44, näyttelee Wendy Rhoadesia, joka työskentelee aviomiehensä pahimman vastustajan firmassa kallonkutistajana. Seiska tapasi Maggien Monte Carlon televisiofestivaaleilla.

Lue myös: Billions-sarjan tähti Maggie Siff avautuu rohkeista ja sadomasokistisista seksikohtauksista: ”Halusin etukäteen varmistaa, etteivät ne ole pornoa!”

New Yorkissa kasvanut Maggie työskenteli nuorempana kiistellyssä hedge-rahastossa Wall Streetillä.

– Olin kaksikymppinen, ja esiinnyin teatterissa. Kun esitykset loppuivat, tarvitsin työtä. Ystäväni tarjosi minulle hommia hedge-rahastosta. Se kokemus ei ole oikeastaan vaikuttanut työhöni Billionsissa, mutta muistan yhä, millaista siellä oli. Se oli hyvin hiljainen ja maskuliininen toimisto. Ihmiset olivat huippuälykkäitä, ja he paiskivat lujasti töitä, Maggie muistelee.

Lue myös: Entinen Salkkarit-tähti Jasmin Hamid innostui sijoittamisesta: En sijoita pelifirmoihin!

Maggie sanoo, ettei hänestä ole sijoitusneuvojaksi, mutta vaihtoehtotodellisuudessa hän voisi työskennellä psykiatrina.

– Minusta ei tulisi hyvää miljonääriä, koska sijoittaminen ei ole vahvuuteni. Sen sijaan uskon, että voisin olla hyvä psykiatri. Näyttelijänä olen automaattisesti kiinnostunut ihmisistä sekä heidän käyttäytymisestään. Ehkä se johtuu siitä, että perheen kuopuksena sain aina seurata muiden puuhia, Maggie miettii.

Teksti:Nanna Drummond
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!