Ohhoh, mitkä Big Brother -bileet: Sami huuto-oksensi terassille ja Ella kolmesti sänkyyn!

Telkkari | 17.10.2020 12:08

Eilen perjantai-iltana (16.10.) Big Brother -talossa nähtiin vauhdikkaat bileet, kun Timo sai hybridi-tv:n katsojien äänestyksellä valita itselleen kolme kaveria mukaansa kekkereihin. Muut tyytyivät tarjoilemaan ja palvelemaan juhlaväkeä.

Timo valitsi juhliin kanssaan Joelin, Samin ja Artun. Samin ilta tosin loppui lyhyeen näyttävän oksennusseremonian saattelemana. Mies huuto-oksensi saunan jälkeen terassille juotuaan pullollisen viiniä. Sami talutettiin sänkyyn ja Big Brother antoi luvan kutsua Samin tilalle yhden asukkaan juhliin. Timo valitsi Ellan

BB-Sami

Ellan juhlatunnelmat kiihtyivät nollasta sataan vain muutamassa tunnissa. Ella sai tietää olevansa isoimman häätöuhan alla, joten tunnelmat ymmärrettävästi latistuivat. 

Big Brother käski Joelin ja Artun perätysten nukkumaan. Arttu totteli kiltisti, mutta Joelilla oli vaikeuksia uskoa yöunien olevan hänen omaksi parhaakseen.

Joel hoippui ympäri taloa ja keskusteli niitä näitä muiden asukkaiden kanssa, sekä toisteli erilaisia sananparsia mahdollisesti omaksi huvikseen. 

Lopulta Joel saatiin vaivoin nukkumaan ja Marko pääsi nukuttamaan pokkuroivaa juhlijaa. Mies yritti vielä nousta ylös, mutta Marko käskytti painamaan pään tyynyyn.

BB

Humalaisen Ellan viimeinen näytös illalle oli tuntikausien oksennuskimara, joka alkoi makuuhuoneessa Ellan oksennettua sänkyyn. Matka jatkui oksennuksen jälkeen vessaan, jossa Ellalle kerrotaan pienen torkkumisen jälkeen, että hän oksensi kolme kertaa sänkyynsä.

Yöpartio ja palvelijat olivatkin tänä yönä osuvasti “hengenpelastajia”, kun oksentelu ja humalaisten kaitseminen täystyöllisti Markoa, Paulaa, Olli-Pekkaa, Katia ja Kristiinaa

Kaikki juhlijat oli saateltu kuitenkin nukkumaan kello 12 aikaan illalla.

BB

Tällä viikolla kaikki asukkaat ovat häätöäänestyksessä ja asukkaat äänestävät sitä, jonka haluavat ulos talosta. Sunnuntaina talosta häädetään kaksi asukasta. Talosta tämänhetkisen tilanteen mukaan talosta lähdössä on Ella ja toiseksi eniten ääniä saanut Sami.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!