Salatut elämät -sarja täyttää 20 vuotta.

Ohhoh, Tyyne Puustisen murha selviää Salatuissa elämissä! Varo Salkkarit-kevään juonipaljastuksia!

02.01.2019 13:01

Salatut elämien juoni on tarkoin varjeltu salaisuus. Toisin kuin muiden sarjojen kohdalla, jaksoja ei näytetä etukäteen edes lehdistölle. Tällä kertaa tuottaja Marko Äijö suostui silti valottamaan Seiskalle vähän tulevan kevään käänteitä.

Lue myös: Muistatko, miten Salatut elämät alkoi vuonna 1999? Laita Salkkarit-tietämyksesi testiin kiperässä muistitestissä!

• Juhlajaksossa selviää vihdoin ja viimein Tyyne Puustisen murhaaja! Ulla selvittää asiaa, mutta ratkaisu yllättää kaikki.

• Kevään iso teema on työyhteisöjen ongelmat, jotka johtavat pahoihin tilanteisiin niin Moosessa, Vinottaressa kuin sairaalassakin.

• Hevostalleillakin tapahtuu. Sarjassa nähdään myös hevosia uuden tapahtumapaikan myötä.

•  Violan koulukiusaamiskierre menee rankaksi. Salkkareihin on aina haettu myös vakavampia, yhteiskunnassa joko pinnalla tai pinnan alla kuplivia teemoja

Lue myös: Voitatko Salkkarit-Ullan ja -Ismon kiperässä Salatut elämät -muistitestissä? Näin Maija-Liisa Peuhu ja Esko Kovero vastasivat kysymyksiin: ”Ai tätä ei haettu?”

• Mitä maailman dramaattisimpaan henkilöön Ismoon tulee, niin hän kokee kohtalokkaita hetkiä jopa veikkauspöytänsä kanssa. Tiukassa paikassa ystävyys ja veri punnitaan!

• Luvassa on muutama kokonaan uusi hahmo, mutta myös muutama erittäin rakas paluu juhlavuoden kunniaksi.

• Hahmoja myös poistuu. Yksi poistuminen on erittäin dramaattinen, mutta kerrankin luvassa on myös onnellisia lähtöjä.

• Myös uusia pareja muodostuu. Osa tapahtuu ihan päivänvalossa, mutta osaan liittyy mysteerejä esimerkiksi siitä, kuka on isä – äiti kyllä tiedetään!

• Sarjan tekeminen pysyy raikkaana, kun hulluimmatkin ideat pannaan toteutukseen. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta Woodstock-festivaaleista, ja ainakin spin-offien puolella nähdään, mitä Ulla, Gunnar ja muutamat muut tekivät festarien aikaan…

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Atte Alhainen
Kuvat: FREMANTLE MEDIA

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!