Ohhoh! Sinkku-Jesse ikuistaa varatun Jennan pusuhuulet intiimialueelleen Temptation Island Suomessa: lopputulos on mykistävä - katso kuvat!

Telkkari | 25.11.2020 12:45

Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa varattu Jenna ja sinkku-Jesse viettävät unelmatreffejään. Kaksikko on päättänyt ottaa ikimuistoiset Temppari-aiheiset tatuoinnit, joten he suuntaavat tatuointistudioille.

- Olen aina miettinyt, että jos joskus Temppareissa tulen olemaan, niin haluan Temptation Island -tatuoinnin ottaa, Jenna kertoo.

Jesse ottaa tatuoinnin ensimmäisenä. Mies paljastaa, että tatuointi on Jennan suunnittelema.

- Otin pusuhuulet tohon pakaraan. Ja mikäs sen helpompaa on tehdä luonnos pusuhuulista, kuin että pistää huulipunaa huulille ja pussata paperille. Sillai se Jennan luomus sitten syntyi, Jesse selostaa.

Viettelysten saaren "kinky-parina" tunnettu kaksikko on harrastanut roiseja fetissileikkejä saarella. Juhlissa ollaan monesti nähty, miten kaksikko ruoskii ja jopa puree toisiaan leikkimielisesti. 

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

Jenna kysyy Jesseltä, jos tatuoinnin ottaminen sattuu. 

- No joo, ei vedä lakulle vertoja, Jesse vitsailee.

Lue myös: Juuso näkee TIS-iltanuotiolla Jenna-rakkaansa fetissileikit sinkku-Jessen kanssa - yksi lause särähtää karusti korvaan: "Olihan siinä ihastumista"

TIS

Jennan tatska Jessen käsialaa

Jesse on puolestaan piirtänyt Jennan tatuoinnin.

- Otin semmoisen kaislan, täällä on paljon kaisloja. Otettiin järviseremoniasta semmoinen kaisla, kun Jesse osaa piirtää, niin ajattelin, että hän voisi piirtää sen.

Lue myös: Varatut naiset tekevät viimeiset treffivalinnat Temptation Island Suomessa - nämä sinkkumiehet lähtevät viettelemään naisia unelmatreffeille!

tis

Yhteisiä muistoja saarelta

Jessen mukaan Jennan tatuointi on muisto ohjelmaan osallistumisesta.

- Veikkaan, että se houkutus tarkoittaa lähinnä tätä reissua. En usko, että se liittyy muhun just. Ehkä jollain tapaa, mutta en usko, että mitenkään suuresti.

Hän väittää oman tatuoinninsa olevan myös jonkinlainen muisto viettelysten saarelta.

- Ei sillä tatuoinnilla sen syvempää ajatusta ole, vähän ehkä semmoista muistoa toisesta, Jesse kertoo tatuoinnistaan. 

Lue myös: Jännittävä käänne Temptation Islandin unelmatreffivalinnoissa - Sami Kuronen näpäyttää vauhtiin päässyttä jäykkis-Aarnea: "Kolmen kimppaa ei pääse harrastamaan!"

TIS
Tältä näytti Jessen ottama tatuointi valmiina. Jennan huulet koristavat miehen takapuolta koko loppuelämän.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!