fbq
Telkkari
03.10.2017 16:45
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: MTV MEDIA
Punk'd -juontajat
Nyt se varmistui ja Seiska sen tiesi: suuri Vain elämää -tempaus oli pelkkä mainoskikka!
Telkkari
03.10.2017 16:45
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: MTV MEDIA

Seiska uutisoi aamulla, että Sub ilmoitti aikaisemmin tänään esittävänsä ensi kevään ohjelmistossaan Vain elämää -ohjelman, jossa mukana olisi muun muassa Martina Aitolehti sekä Arttu Lindeman.

Lue lisää: Puhdasta pilaa vai jymy-yllätys?! Mystinen Vain elämää –sometiedote julki – Martina Aitolehden väitetään tähdittävän ohjelmaa!

Seiska epäili jo alusta asti, että kyse on Punk’d-sarjan mainoskikasta, ja iltapäivällä epäilyt muuttuivat faktoiksi, kun kanava lähetti asiasta tiedotteen.

Subin keskeisiä arvoja on hauskuus, viihdyttävyys ja rohkeus. Tässä oli kyse Subin uuden ohjelman Punk’d Suomen hengessä toteutetusta vedätyksestä Suomen kansalle sekä rakkaalle kilpailijallemme, Subin kanavapäällikkö Lauri Ogawa kertoo.

Useat mukana olevat julkkikset jakoivat omilla sosiaalisen median kanavillaan myös valokuvan mainoksesta. Subilta kerrotaan, että jokainen tähdistä oli mukana juonessa.

Aidon ja alkuperäisen Punk’d-ohjelman juonsi näyttelijä Ashton Kutcher, ja suomalaisversion puikoissa nähdään YleX-radiojuontaja VilleVikiEerikkilä. Hänen kätyrejään ovat puolestaan ammattinäyttelijät Anna Laulumaa ja Heikki Ranta.

Punk'd suomi -kuvaukset

Ensimmäisessä jaksossa nähdään räppäri Mikael Gabriel, jolla menee kuppi totaalisesti nurin ökyautonsa hinauksesta kuvitteellisen rikostutkinnan vuoksi. 

Lue lisää: Mikael Gabriel raivostuu, kun hänen ökyautonsa takavarikoidaan - mukana myös Seiskan valetoimittaja!

Punk’d starttaa Sub-kanavalla huomenna keskiviikkona kello 21!