fbq
Telkkari
22.03.2022 17:30
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV
Bachelor-Timo
Nyt se selvisi! Tässä on Bachelor-Timon suosikki - muut naiset järkyttyvät
Telkkari
22.03.2022 17:30
Teksti: Anuliina Liukkonen|Kuvat: MTV

Suomen Bachelorin tiistain jaksossa (22.3.) Timo kutsuu yksilötreffeille jo toistamiseen saman naisen, vaikka joukossa on monia, jotka eivät ole päässeet treffeille vielä ollenkaan.

Timo pyytää tällä kertaa treffeille Sonjan, joka pääsee hänen kanssaan kiipeilemään vuorelle. Sonja on otettu ja toteaa, että Timo on järjestänyt juuri sellaiset treffit, jollaisia hän toivoi.

Lue myös: Bachelor: Sinkkukaunotar hurmaa unelmien poikamiehen - treffeillä kävellään jo käsi kädessä

"Vähän sellainen fiilis"

Jotkut naisista vakuuttelevat, että ovat Sonjan puolesta iloisia, mutta toisten kommentit ovat kitkerämpiä. He arvelevat, että Timo haluaa nyt varmistaa asemansa Sonjan suhteen, ettei menetä tätä Tuomakselle.

– Siellä on selkeesti parillakin ihastumista Timoon, mutta Timon huomio on varattu Sonjalle. Timo haluaa varmistella, että hän pitää Sonjan itsellänsä. Vähän sellanen fiilis, että ollaanko me muut naiset Timolle täytettä tällä hetkellä, Miia lataa kameralle.

Joukossa on jopa naisia, jotka eivät ole päässeet edes ryhmätreffeille, joten he eivät ole päässeet tutustumaan Timoon vielä juuri ollenkaan. Sonjakin huomioi tämän.

– Tekee mieli pyytää anteeksi monelta. Siis totta kai tuntuu kivalta, mutta haikealta, Sonja sanoo. 

– Totta kai oon iloinen Sonjan puolesta, mutta pelottaa omasta puolesta, kun alkaa tulla tunteita ja fiiliksiä. Tässä voi sattua pahastikin, Timoon tykästynyt Henna aprikoi. 

Lue myös: Kissatappelu tulilla! Yhden naisen käytös suututtaa Bachelorissa: ”Tosi törkeesti tehty”

Bachelor-Sonja
Bachelor-Sonja näyttää vallanneen Timon sydämen.

Tuntuu ikävältä

Myöhemmin osa naisista vakoilee ikkunasta Timoa ja Sonjaa, jotka loikoilevat kahdestaan porealtaassa. He ovat näkevinään Timon ja Sonjan suutelevan. Henna pahoittaa mielensä ja puhkeaa kyyneliin. 

– Tää että on tullut ittellä tunteita Timoa kohtaan, niin se tuntui ikävältä, Henna kertoo. 

Naiset eivät kuitenkaan ole lopulta varmoja, suutelivatko Timo ja Sonja oikeasti, vai olivatko he muuten vain lähekkäin. Treffeiltä tultuaan Sonja kertookin, ettei suukkoja ole vaihdettu. 

Bachelor 2022 tiistaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »