fbq
Telkkari
25.02.2022 21:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan toimitus
Elena Leeve
Nyt se on varmaa - Maria Kallio palaa
Telkkari
25.02.2022 21:31
Teksti: Jasmin Vainio|Kuvat: Seiskan toimitus

Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvan dekkarisarjan toisen tuotantokauden kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä.

Lue myös: Elena Leeve hurahti senioreiden suosikkilajiin - Kaunotar tyhjentää mieltään altaassa: "Aivan kuin unessa juoksisi"

Toisella kaudella Maria Kallio (Elena Leeve) palaa töihin äitiyslomaltaan hänen lapsensa, Iidan, ollessa puolivuotias. Marian palatessa töihin Ström (Carl-Kristian Rundman) on hoitanut Marian äitiyslomasijaisuuden paremmin kuin Maria olisi odottanut. Koivulle (Leo Sjöman) Marian töihin paluu on ristiriitainen. Koivu kokee jäävänsä ulkopuolelle Marian elämän isoista käänteistä ja se sattuu häneen. Marialla on koko ajan ollut toive pitää sekä Koivu että Antti (Markus Järvenpää) elämässään, mutta Koivun rakastuminen Strömin sijaiseksi tulevaan Anu Walliniin saa Marian tuntemaan itsensä ulkopuoliseksi. Kauden aikana suuri tragedia koskettaa koko poliisipiiriä.

Lue myös: Tunnistatko näyttelijää rooliasussaan? Kikka-elokuvassa esiintyvä Elena Leeve: ”Pelästyin peilikuvaani”

– Palaan uteliaana ja innostuneena Maria Kallion rooliin. Hän on kiinnostavassa uudessa elämäntilanteessa, ja se vaikuttaa niin työhön kuin ihmissuhteisiin, sarjan pääosaan palaava Elena Leeve kertoo tänään julkaistussa tiedotteessa.

Lue myös: Matleena Kuusniemi käsittelee tuoreessa roolissaan ruumiita - sai apua suoritukseensa ammattilaiselta

Sarjassa näyttelijänrooleissa jatkavat Rosa Söderholm, Matleena Kuusniemi, Alex Anton, Petteri Summanen ja Matti Leino. Tutkija Anu Wallinin roolissa nähdään Seidi Haarla (Hytti nro 6). 

– Espoo lähialueineen muuttuu sarjassa kymmenen jännittävän murhan tapahtumapaikaksi, jotka Maria Kallio tiiminsä kanssa ratkaisee. Maria Kallio elää monelle tuttua elämänvaihetta, jossa samanaikaisesti tapahtuu mielenkiintoisia asioita niin työmaailmassa kuin kotona, jossa uusi perheenjäsen puolivuotias Iida ja avopuoliso odottavat pitkienkin työpäivien jälkeen, sarjan vastaava tuottaja Teea Hyytiä kuvailee. 

Lue myös: Petteri Summanen avautuu tärkeimmästä oivalluksestaan – paljastaa myös ajatuksensa ulkomaille muuttamisesta: ”En lähtisi totalitaariseen maahan!”

Ohjauksesta vastaa Laura Joutsi ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Sarja perustuu Leena Lehtolaisen Maria Kallio -tuotantoon.

Sarjan C Morelle tuottaa Jarowskij Finland. Sarjan toinen kausi saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa vuonna 2023.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »