Katso videot!

Nyt pärähtää! Salatut elämät -tähdet nauhoittivat legendaarisen tunnuskappaleen uudestaan - tältä näyttelijät kuulostavat

Telkkari | 25.01.2021 12:01

Tänään 25.1. juhlistetaan ensimmäisen kerran kansallista Salatut elämät -päivää. Päivä on lanseerattu legendaarisen tv-ohjelman syntymäpäivänä, sillä tänään tuo kaikkien tuntema kotimainen draamasarja täyttää 22 vuotta.

Lue myös: Kuin maailmanluokan muotilehdestä! Salatut elämät -pari Sami Uotila ja Kerttu Rissanen julkaisivat näyttävän yhteiskuvan – eleganssia ja tyylikkyyttä!

Syntymäpäivän kunniaksi Salkkareiden tähtikaarti Hanna Kinnusesta Sami Uotilaan ja Konsta Hietasesta Monika Lindemaniin ovat päättäneet repäistä ja äänittää uusiksi sarjan legendaarisen tunnuskappaleen. Tunteisiin-kappale on alun alkujaan Anna Hanskin julkaisema sinkkubiisi vuodelta 1999. Salkkareiden tunnuskappaleena siitä on kuultu vuosien saatossa useita eri versioita.

Katso myös: Salkkarit-tähti Hemmo Karja risteili tumman kaunottaren kanssa: daami syötti Hemmolle suklaata – kuva!

Videolle mahtuu näyttelijöiden laulun lisäksi myös pätkiä Salkkareiden legendaarisimmista kohtauksista. Mukaan on valikoitunut muun muassa Mariannan ja Raakelin kaksoisitsemurha, Ismon ja Sepon seikkailut nunnapuvuissa sekä Aaron ja Eeron välienselvittelyä.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:MTV3
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Niko Saarinen laittoi Selviytyjät Suomi -voittaja Miska Haakanan tilille teoistaan: ”Käytit Virpiä hyväksesi!"

Katso video!

Pekka Haaviston törttöily syyteharkintaan! Ulkoministeriä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisista – katso jupakan käynnistänyt kohuvideo!

Katso video!

Veri roiskui Texasissa! Danny kaatui Harley-Davidsonilla – Seiska lennätti musiikkineuvoksen Houstoniin tapaamaan pikkuveljeään!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!