bb

"Nyt on niin krapula, ettei osaa miettiä asiaa vielä" - Isoveli rankaisee viinapäissään törttöilleitä Kristiania ja Jukkaa: Häätöäänestykseen!

24.10.2019 17:29

Big Brother-talossa alkoholinhuuruiset "laskettelukeskusbileet" jättivät jälkeensä krapulan ja morkkiksen.

Vakavien sääntörikkomusten vuoksi häätöäänestykseen joutuvat Kristian ja Jukka. He molemmat käyttäytyivät yöllä (24.10.) väkivaltaisesti ja myös uhkailivat väkivallalla. Lisäksi Helmeri ja Kimmo saavat rangaistuksen niskuroinnista ja juonittelusta. Heidän täytyy kantaa kaulassaan varastohuoneeseen toimitettuja kylttejä, kunnes Big Brother toisin ilmoittaa. Toiset asukkaat puolestaan tottelevat kyltin sanomaa.

- Mitähän sieltä tulee, Kristian miettii, kun BB pyytää asukkaita kokoontumaan sohvalle.

"Oho"

Jukka tarjoutuu vapaaehtoiseksi kirjeen lukijaksi, ja povaa huonoja uutisia kirjekuorta kädessä tunnustellessaan.  Kun Jukka lukee uutiset hänen ja Kristianin joutumisesta häätöäänestykseen, kaikki asukkaat tyrmistyvät.

- Oho, Kristian sanoo silmät pyöreinä.

- Shokki, Kevin huokaa.

Jukka pyrkii pitämään olemuksensa viileänä ja tuumaa, että asia oli odotettavissa. Tovin päästä Jukka kysyy Kristianilta, miltä tuntuu olla häädössä?

- Nyt on niin krapula, ettei osaa miettiä asiaa vielä. Huomenna varmaa rupee skitsottaa...Ei, kyllä se nyt alkoi skitsottaa!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!