Telkkari
Katso videot!

"Nyt mä v**tu kävelen tällä rannalla yksinäni" - Sami Kuronen julkaisi ennenjulkaisemattoman version kuuluisasta TIS-rantakävelystään - katso video!

05.06.2020 20:01

Temptation Island Suomen seitsemäs tuotantokausi saatiin torstaina päätökseen Nelosella. Dramaattisen kauden aikana sarjassa nähtiin viisi eri paria.

Pinja ja Kalle lähtivät viettelysten saarelta jo ennen toista iltanuotiota. Heidän tilalleen tulleet Karim ja Josku puolestaan piipahtivat Temptation Islandin kuvauksissa vain noin vuorokauden verran, sillä Josku päätti luovuttaa leikin nähtyään parin ensimmäisellä iltanuotiolla, miten Karim käyttäytyi saapuessaan miesten saaren iltabileisiin.

Loppuun asti viettelysten keskellä sinnitteli kolme paria, joista vain Mathilda ja Jarkko lähtivät pariskuntana Suomeen viimeisen iltanuotion jälkeen. Wallun ja Emilian suhde kariutui jo varhaisessa vaiheessa, ja Miran ja Valton tasapainoiselta ja varmalta vaikuttanut suhde koki sokkikäänteen, kun Mira lähentyi sinkku-Markuksen kanssa ja päätyi lopulta harrastamaan tämän kanssa seksiä useita kertoja. Valto ilmoitti viimeisellä iltanuotiolla, että suhde oli siinä.

Lue lisää: Mira ja Valto erosivat dramaattisesti Temptation Islandin iltanuotiolla - kameroiden sammuttua suhde kuitenkin lämpeni hetkeksi: "Ei se ero niin selvä ollut!"

Katso alta Miran vierailu TIS-Iltaroviossa

 

"Luottamus, rakkaus, pettymys, yhteinen menneisyys"

Sami Kuronen on juontanut Temptation Islandia kaikki seitsemän tuotantokautta. Sami päätti yhdessä muun tuotantoryhmän kanssa ilahduttaa sarjan faneja ja tehdä parodiavideon Samin kuuluisasta rantakävelystä, joka nähdään aina Temptation Island Suomi -jakson alussa.

Torstai-iltana esitetyn TIS-Extran lopussa näytetyssä parodiaversiossa Samin spiikki kuulosti hieman erilaiselta kuin normaalisti on totuttu, vaikka visuaalisesti kaikki oli kohdallaan.

- Luottamus, rakkaus, pettymys, yhteinen menneisyys. Neljä pariskuntaa laittoivat parisuhteensa peliin ja matkasivat keskellä houkutusten paratiisisaarta. Yksikään ei kestänyt. Ja nyt mä vittu kävelen tällä rannalla yksinäni. Mutta hätä ei ole tämännäköinen. Tämä on Eng mikä lie! Sole sen kummempaa, Kuronen spiikkasi videolla.

Lue lisää: Temptation Island -Valto pudotti TIS-Extrassa sokkipommin vieressään istuvalle Miralle - järkytys leimahti kasvoille: "Henkilökohtaisesti en pysty!"

Parodiavideossa esiintyivät Samin lisäksi Temptation Islandin ohjaaja, käsikirjoittaja, pääkuvaaja ja äänittäjä, jotka kaikki levittivät videon lopuksi käsiään Kurosen tavoin.

Kuronen julkaisi alkuosan videosta myös Twitter-tilillään torstaina ennen viimeisen jakson alkua.

- Kiitos jengi kaikkien aikojen kaudesta! Raju finaali vielä edessä. Tässä kiitokseksi pieni loppukevennys. #tisuomi, Kuronen twiittasi.

"Rajuja tunteita laidasta laitaan"

Kuronen pohti päättynyttä TIS-kevättä myös Instagram-tilillään. Juontaja kirjoitti ohjelman seitsemännestä kaudesta seuraavasti:

Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu. Me kaikki, tekijät ja osallistujat olimme uuden edessä emmekä todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut. Kaikkiin näihin seitsemään kauteen mahtuu rajuja tunteita laidasta laitaan, eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin.

Lue lisää: Mattun ja Japen myrskyisä iltanuotio Temptation Islandissa sai todella yllättävän lopun: molemmat murtuivat kyyneliin - "Saanko halata?"

- Tänään nähdään kevään viimeinen iltanuotio. Illan jaksossa tiivistyy kaikki edellä mainittu raa´an täydellisellä tavalla.
Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa. Tällä kertaa Suomessa ja haku tulevalle kaudelle on käynnissä huomiseen perjantaihin saakka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kun marraskuussa 2014 levitin thaimaalaisella hiekkarannalla ensimmäisen kerran kädet ja totesin: ”Tämä on Temptation Island Suomi”, en osannut kuvitella minkälaiseksi kyseisen ohjelman elinkaari muodostuu. Me kaikki, tekijät ja osallistujat olimme uuden edessä emmekä todellakaan tienneet kuinka vahvan formaatin kanssa olemme tekemisissä. Kausi kaudelta suosio on vain kasvanut. Kaikkiin näihin seitsemään kauteen mahtuu rajuja tunteita laidasta laitaan, eroja, rakastumisia, syvälle sukeltamista, pinnalle nousemista, epäonnistumisia, kasvutarinoita ja totta kai myös viihdyttävää menoa monin tavoin. Tänään nähdään kevään viimeinen iltanuotio. Illan jaksossa tiivistyy kaikki edellä mainittu raa´an täydellisellä tavalla. Kiitos rohkeat parit ja upeat sinkut! Kiitos katsojat! Teidän ansiostanne jatkoa kuvataan jo heinäkuussa. Tällä kertaa Suomessa ja haku tulevalle kaudelle on käynnissä huomiseen perjantaihin saakka! Linkki biossa 😊 #tisuomi @tisuomi #season7 #grandefinale 📷: @larsjohnsonphoto

Henkilön Sami Kuronen (@samikuronen) jakama julkaisu

Katso alta video, kun Sami Kuronen vieraili Seiskan TIS-Iltaroviossa!

 

 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!