Skip to main content
Niko Saarinen auton katolla

Niko Saarinen uutuussarjassa - sidottiin liikkuvan auton katolle: En ole koskaan pelännyt niin paljon!

Tosi-tv-ohjelmien ystäville on luvassa taattua hupia, kun belgialaisformaatin Kaikki käy -sarjan suomalaisversio saadaan pian ruutuun. Positiiviseksi sosiaaliseksi kokeeksi kuvaillun ohjelman idea on, että julkisuudesta tutut hahmot lupautuvat myöntymään kaikkeen, mitä heille viikon aikana ehdotetaan.

Tehtävät ovat monin paikoin hurjia ja pelottavia, kuten hyppy liekeissä mereen, sitominen liikkuvan auton katolle, ihmispyramidi, sirkushevosen selässä taiteilu tai laskuvarjohyppy. Mutta mukana on myös paljon erilaisten ihmisten kohtaamista ja ylipäätään liikkumista ympäristössä, jossa ei ole tottunut olemaan.

Avausjaksossa nähtävä Niko Saarinen joutui omien sanojensa mukaan ohjelman kuvauksissa elämänsä pelottavimpaan tilanteeseen.

– Vaikka olen ollut paljon erilaisissa tosi-tv-jutuissa, liikkuvan auton katolla sidottuna roikkuminen oli hirveintä, mitä olen ikinä tehnyt. En ole koskaan pelännyt niin paljon. Kyllä tuli taas uhrauduttua tv-viihteen puolesta, hän hymähtää.

Mies myöntääkin, ettei hanskojen tiskiin lyöminen ollut kaukana siinä vaiheessa, kun autokaahailusta haluttiin kuvata toinen otto.

– Sanotaan näin, että silloin huumorini oli todella koetuksella. Oli lähellä, että sanon sopimuksen irti, maksan sopimussakot ja muutan Espanjaan. En sitten kehdannut kieltäytyä televisiossa. Olisin vaikuttanut nynnyltä.

Kaikkeen ei olisi suostunut

On kuitenkin eräs tehtävä, johon hän ei olisi voinut vastata myöntävästi. Jos vastassa olisi ollut käärmeitä tai hämähäkkejä, seinä olisi noussut vastaan.

– Fobiani niitä kohtaan on niin paha, etten olisi suostunut mihinkään. Kun minut vietiin Korkeasaaren portille, googletin paniikissa, mitä kaikkia elukoita siellä on, torakoita hoitamaan joutunut Saarinen nauraa.

Mukana nähdään laulaja Mira Luoti, kiinteistövälittäjä Jethro Rostedt, viihdealan yrittäjä Martina Aitolehti, somejulkkis Benjamin Peltonen, kauppias Sampo Kaulanen, rap-artisti Uniikki sekä missikaunottaret Sara Sieppi ja Sabina Särkkä.


Teksti:
Anuliina Liukkonen
Kuvat:

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!