Niko Saarinen tapasi Big Brother Suomen Eeva-Leenan - vaati vastauksia kiusallisiin hygieniakysymyksiin: näin kohuttu nainen vastasi!

Telkkari | 26.09.2019 13:30

Big Brother Suomi 2019 -kilpailussa nähtin viime sunnuntaina sokkikäänne, kun yksi talon mielenkiintoisimmista ja kohutuimmista asukkaista äänestettiin kotiin. Kyseessä on Eeva-Leena, joka saatiin seuraavana päivänä vieraaksi Niko Saarisen BB-VALVOMOON. 

Koko kuluneen Big Brother -kauden aikana erityisesti faneja on puhuttanut Eeviksen suihkukäyttäytyminen ja hygienia. Juttu juontaa juurensa jo ensimmäiseen viikkoon, kun Eevis tuolloin kertoi käyneensä suihkussa edellisen kerran viisi päivää sitten. 

BB-faneja puhututti myös se, ettei Eeva-Leena vaikuttanut käyvän suihkussa edes hänen ja Jukan välisten seksisessioiden jälkeen. 

- Olin yllättynyt siitä miten paljon asiaan keskityttiin. Me asukkaiden kanssa käytiin se keskustelu kuitenkin vain kerran, kun Mirakin järkyttyi ja sanoi, että: ”Toi on epähygieenistä”.  Me käytiin se keskustelu nopeasti ja se oli siinä. Jukkakin sanoi, ettet sä haise pahalle, Eeva-Leena kertoo. 

Lue lisää: Eeva-Leena ja Jukka eivät häpeile mitään! Muhinointia kaikkien nähden heti aamusta – peitto heilui kunnolla! Kuvat!

"Luotan lääketieteellisiin tutkimuksiin"

Tiedettä ja tiedetrendejä seuraava nainen kertoo haastattelussa ottaneensa selvää, millaiset hygieniatottumukset ovat hyödyllisiä ja mitkä eivät. 

- Jossain vaiheessa jätin kaikki kemikaalit pois, joissa on ihoa syövyttäviä aineita. Sampoon ja muut korvasin mineraalisuolalla. Heti, kun jätin öljypohjaiset tuotteet pois huomasin, etteivät hiukseni enää rasvoitu. Myös ihon rasvoittuminen väheni.

- Jos minulle olisi missään vaiheessa tullut epämiellyttäviä oireita, kuten vaikka ihottumaa tai kutinaa, tai jos olisin tuntenut itseni paskaiseksi, tai joku olisi sanonut minulle intiimissä kanssakäymisessä, että haisen pahalle, niin totta kai olisin tehnyt asialle jotain. 

- Olen luottanut lääketieteellisiin tutkimuksiin. Niin kauan kun en tunne kutinaa tai saa muitaa oireita, niin asia on ok. Olin yllättynyt, että ihmiset ottivat asiasta näinkin paljon tarttumapintaa. En odottanut, että siihen takerrutaan noin paljon. Olen ollut asiakaspalvelussa ja kontaktissa ihmisten kanssa, eikä siitä ole koskaan mitään sanomista tullut. 

Myös Niko on Eeviksen kanssa samaa mieltä.

- Haluan kertoa nyt kaikille, ettei Eevis haise yhtään miltään! 

Lue myös: Vessaseksiä?! BB-Jukan ja Eeviksen seksihalut eivät katso aikaa tai paikkaa - lukittautuivat kylppäriin! Video!

Katso myös aiemmat BB-VALVOMO-jaksot!

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:kristian wallin
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!