Niko Ranta-aho selittää Katiska-dokumentissa rikollista toimintaansa - taustalla jääminen isänsä varjoon: ”Saavutukseni on viety pois sillä, että minun isä"

Telkkari | 31.08.2020 12:50

Katiska-dokumenttisarjan viimeisessä jaksossa Niko Ranta-aho pohtii, miksi hän ajautui rikolliseen bisnekseen.

Varakkaasta perheestä tuleva Niko uskoo saaneensa kimmokkeen rikolliseen toimintaan jäätyään niin vahvasti isänsä varjoon.

- Mitä tahansa tein, en saavuttanut ikinä mitään. Se on ollut lähtökohta, miten ihmiset puhuvat. Kukaan ei pystynyt hyväksymään, että juhlin nuoruuteni ja sekoilin tosi paljon. Menin hoitoon, kun olin 24-vuotias, raitistuin, muutin ulkomaille ja menestyin siellä. Yhtäkkiä tulee Lamborghinit ja Ferrarit. Yökerhot ja kiinteistöhommat rullasivat. Vaikka tein ne yksin, aina Suomessa puhuttiin, että Nikon faija. Kaikki vie minulta kreditin, enkä voi tehdä mitään ilman faijaani, Niko sanoo.

Lue myös: Pussailua ja romanttista lenkkeilyä! Kohurikollinen Niko Ranta-aho viihtyy Rosanna Kuljun seurassa

Nikon mukaan ihmiset eivät suostuneet hyväksymään, että hän pystyi menestymään ilman isäänsäkin.

- Olen kuitenkin tehnyt kauppaa 15-vuotiaasta asti. Olen tuonut Amerikasta veneitä ja tehnyt niillä bisnestä. Mutta aina saavutukseni on viety pois sillä, että minun isä, isä, isä! Ehkä siinä on jonkinnäköinen syy, joka on myös ajanut tuohon hommaan.

Katiska-dokumenttisarja Ruutu+-palvelussa.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!