Telkkari

Neljä pariskuntaa hakee radikaalia ratkaisua eroaikeisiinsa, vaihtavat kumppania – makuuhuoneista päänvaivaa: ”Minä en lähde vieraan naisen kanssa sänkyyn!”

19.03.2019 18:09

Nelosen uusi Vieraissa-sarja asettaa neljä eron partaalla olevaa pariskuntaa äärimmäiseen testiin.

Vieraissa-sarjassa neljä pariskuntaa, Kati ja Henry, Nita ja Harri, Niko ja Tiina sekä Riikka ja Timo, kertovat olevansa eron partaalla. Pariskunnat suostuvat viikon kestävään kokeeseen, jossa selvitetään, voiko hajoamispisteessä olevan suhteen pelastaa käymällä ”vieraissa”. Pariskunnat vaihtavat puolisoita keskenään, ja he muuttavat viikoksi avoliittoon uusiin asuntoihin.

Tänään tiistaina nähtävässä jaksossa pariskunnat hyvästelevät toisensa ja muuttavat avoliittoon itselleen vieraan ihmisen kanssa. Ideana on, että he elävät niin kutsutun vaihtoparinsa kanssa kuin oikea aviopari.

Terapeutit Heidi Valasti ja Kalle Partanen ovat päättäneet uudet pariskunnat jokaisen henkilöprofiilin ja kehityskohtien mukaan.

Uusiksi pareiksi päätettiin Tiina ja Henry, Kati ja Niko, Nita ja Timo sekä Riikka ja Harri.

Vieraissa-parit
Alkuperäiset pariskunnat: Harri ja Nita (ylhäällä vasemmalla), Henry ja Kati, Niko ja Tiina (alhaalla vasemmalla) sekä Timo ja Riikka.

 

Polemiikkia makuuhuoneista

Uusissa kodeissa vaihtoparit huomaavat pelin hengen: erillisiä makuuhuoneita ei ole, ja jokaisessa asunnossa on parivuode.

- Nukun kyllä todella ahtaasti, Henry sanoo Tiinalle tämän saavuttua heidän uuteen kotiinsa.

- En osaa nukkua vieraan miehen kanssa samassa sängyssä. Olen aika levoton nukkuja. Vaikka nukkuisit todella pienesti, niin saatat tippua lattialle jossain vaiheessa, Tiina toteaa miehelle ja passittaa tämän nukkumaan sohvalle.

Kati ja Niko päättävät heti alkumetreillä, että yhteinen sänky ei ole sovelias ratkaisu.

- Voin nukkua sohvalla, joten saat makuuhuoneen omaksi valtakunnaksesi, Niko toteaa välittömästi.

- Tuli aika puskista, että Niko ilmoitti heti nukkuvansa sohvalla. Ajattelin, että väännämme kättä siitä, kuka saa nukkua missäkin, Kato hämmästeli haastatteluosuudessaan.

 

”En lähde vieraan kanssa samaan sänkyyn!”

Väliaikaisesti yhteen muuttaneet Riikka ja Harri kävivät myös läpi nukkumisjärjestelyjä uudessa kodissaan.

- Tässä on talon ainoa makuuhuone. Oliko teillä miehesi kanssa mitään puhetta nukkumisjärjestelyistä? Harri kysyy.

- No, eikös siinä vain nukuta, Riikka toteaa.

- Minä en lähde vieraan naisen kanssa sänkyyn. Meillä oli Nitan kanssa puhetta, että emme nuku samassa sängyssä vieraiden kanssa, Harri sanoo.

Omaa vaihtopariaan odottava Nita pohtii aluksi toivovansa saavansa asua uudessa asunnossa yksin. Hänen vaihtoparinsa Timo kuitenkin saapuu paikalle hetken kuluttua.

Etenkin Nita stressasi nukkumisjärjestelyjä.

- Minulla on yksi sänky, hänellä on matto. Hän voi valita itse nukkumapaikkansa, mutta tuonne hän ei mene, Nita toteaa jyrkästi ja osoittaa makuuhuonetta.

Vieraissa Nelosella tiistaisin klo 19.

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!