Hyppää pääsisältöön
Alina Tomnikov tekee tv-ohjelmaa Lauri-rakkaansa kanssa.

Näyttelijäkaunotar Alina Tomnikov tähdittää tv-ohjelmaa Lauri-rakkaansa kanssa: Nukuimme taivasalla!

C Moren uudessa Ratamo-sarjassa nähtävä Alina Tomnikov, 30, kertoi kihlattunsa Lauri Laukkasen kanssa hääsuunnitelmistaan. Alkuvuodesta Dubaissa kihlautunut pariskunta aikoo naimisiin ensi kesänä.

Lue lisää: Näyttelijä Alina Tomnikov avioituu Lauri-rakkaansa kanssa: Emme stressaa häistä!

Kesällä Alina ja Lauri pääsivät työskentelemään yhdessä kuvatessaan Alina idässä -sarjan toista tuotantokautta. Lauri nähdään sarjassa sekä kameran edessä että takana.

– Parisuhteen ja töiden yhdistäminen on tuntunut luontevalta. Lauri on puolisoni ja paras ystäväni, joten teen mielelläni jatkossakin niin paljon töitä yhdessä kuin vain mahdollista.

Alina ja Lauri ovat kovia tekemään töitä. – Meillä on tälläkin hetkellä kaksi käsikirjoitusta kesken, Alina kertoo.
Alina ja Lauri ovat kovia tekemään töitä. – Meillä on tälläkin hetkellä kaksi käsikirjoitusta kesken, Alina kertoo.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Alina Tomnikov paljastaa, miten häntä kosittiin: Lauri-kihlattu yllätti upeassa puutarhassa – ”Sormus on täydellinen!”

Sarjan kuvaukset veivät pariskunnan muun muassa Puolaan, Sloveniaan ja Tšekkeihin.

– Sloveniassa nukuimme puumajassa kymmenen metrin korkeudessa. Kattona oli tähdet, eikä ympärillä ollut seiniä. Aamulla tajusin, että olin ensimmäistä kertaa 20 vuoteen nukahtanut lukematta ensin mitään.

Unohdimme kamerat

Yhteisen matkailuohjelman tekeminen on tuntunut vasta muutaman vuoden seurustelleista Alinasta ja Laurista luontevalta, koska molemmat rakastavat reissaamista.

Lue myös: Suomen kaunein näyttelijä Alina Tomnikov pikkuruisissa bikineissä rakkaansa kanssa – minne miesystävän katse eksyykään?

Kameran edessä esiintyminen sen sijaan tuntui Laurista aluksi hassulta.

– Aika nopeasti siihen lopulta tottui ja unohti kamerat. Parisuhde ei ole sarjassa isossa roolissa, mutta varmasti se on läsnä jollain tavalla, Lauri pohtii.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!