Katso kuvat!

Nämä varatut testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomessa - mukana transsukupuolinen Mitte

Telkkari | 27.01.2021 12:31

Temptation Island Suomen pariskunnat julkistettiin tänään (27.1.). Sami Kurosen juontama parisuhdereality alkaa Nelosella ja Ruudussa 17.2.

- Tempparit ovat tarjonneet värikkäiden tapahtumien ohella aina eksotiikkaa myös puitteiltaan. Nyt houkutuksia testattiin ensimmäistä kertaa talvisissa olosuhteissa ja saimme iloksemme testata niitä upeimmassa mahdollisessa lokaatiossa, Sami kertoo Nelosen tiedotteessa.

- Kolmen viikon Lapin-reissun aikana nähtiin, että paljon puhuttu Lapin taika on totta, ja sen teho voi konkretisoitua monin eri tavoin. Neljä hyvin mielenkiintoista paria erilaisine lähtökohtineen, ja 20 upeaa sinkkua todistivat, ettei toppapuku suojaa viettelyltä, jos sellaista tarjolla on. Kaikkien aikojen after ski on poikkeuksellinen siinäkin mielessä, että tällä kertaa kaikki mikä tapahtuu Levillä ei jää Leville, Kuronen kuvailee. 

Temptation Island Suomen 9. kaudella tehdään historiaa, kun parisuhteet laitetaan koetukselle talvisissa olosuhteissa – ensimmäistä kertaa koko formaatin historiassa.

Levin talvisista maisemista huolimatta kaikki ohjelman peruselementit ovat kuitenkin edelleen mukana, kun pariskunnat erotetaan toisistaan ja kuvioon astuu toinen toistaan upeampia viettelijäsinkkuja. Onko lumi valkoisempaa aidan toisella puolella? Onko oma parisuhde sittenkään niin täydellinen kuin alkuun oli ajatellut?

Lue myös: "Täällä me hengataan ja tietysti laitetaan välillä pökköä pesään!" Sinkkumiehet esittelevät Temptation Island Suomen varattujen naisten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Levin jylhissä maisemissa pariskunnat ja sinkut majoittuvat upeissa luksusresorteissa, pääsevät tutustumaan toisiinsa unohtumattomilla treffeillä ja bilettävät villisti. Levi tarjoaa treffeille parastaan muun muassa poroajeluilla, moottorikelkkailulla ja lumikenkäsafarilla.

Tässä ovat uudet Temptation Island Suomi -parit:

TIS

Sonya, 20, ja Mitte, 21, Vantaa

TIS

Kun netissä toisiinsa tutustuneet Sonya ja Mitte tapasivat ensimmäisen kerran, Sonya kutsui Miten heti äitinsä luokse kylään. Sonya teki Mitteen vaikutuksen rennolla pukeutumisellaan, joka huokui Miten mielestä rohkeutta.

Ensitapaamisesta on kulunut 3 vuotta, ja sen jälkeen pari on ollut lähes erottamaton. Nykyään Sonyan ja Miten perheeseen kuuluu 2 koiraa ja 3 hamsteria.

Lue myös: Huomasitko? Yksi Temptation Island Suomen miessinkuista onkin TV:stä tuttu: tämä komistus nähtiin Ylen deittisarjassa!

Heidän suhteensa pohjalla ovat samanlaiset arvot ja keskinäinen vahva kunnioitus. Sonya ja Mitte ovat yhtä mieltä siitä, että Sonya kantaa heidän parisuhteessaan suurempaa vastuuta päätöksenteosta. Vastuunkanto saa Sonyan tuntemaan itsensä yksinäiseksi muuten hyvässä suhteessa. Tämän vuoksi Mitte toivookin matkan Temptation Islandille tuovan hänelle rohkeutta tehdä päätöksiä ja aikuistua. Sonya haluaa kehittää itseään ja löytää uusia näkökulmia omaan elämäänsä.

IG: sonyastrandb, mittenoe

Julia, 23, ja Henrikki "Henkka", 24, Kerava

TIS

Julia ja Henrikki tapasivat 9 kuukautta sitten Tinderissä. Jo kuuden päivän päästä tapaamisesta pariskunta muutti yhteen Julian asuntoon. He kuvailevat suhteensa alkuvaihetta salamarakastumiseksi. Julialla ja Henrikillä on kaksi koiraa, ja lähitulevaisuudessa he toivovat saavansa perheenlisäystä.

Lue myös: Kurkista viettelysten saaren kulisseihin jo ennen ohjelman alkua: Temptation Island Suomen sinkkunaiset esittelevät varattujen miesten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Sekä Julia että Henrikki ovat tulleet aiemmissa suhteissaan petetyiksi, mutta toistensa kautta he ovat löytäneet uudelleen rohkeuden luottaa toiseen. Pariskunnan mukaan suhteessa ei ole suurempia ongelmia, mutta jos jokin pielessä oleva asia pitää mainita, toteavat molemmat sen olevan Julian nikotiinin vajeesta aiheutuvat kiukunpuuskat.

Julia ja Henrikki ovat luonteiltaan kuin yö ja päivä. Julia on ekstrovertti ja hänellä on todella paljon läheisiä kavereita. Henrikki kokee olevansa introvertti, ja tästä syystä hänellä on vain yksi läheinen ystävä. Julia ja Henrikki lähtevät hakemaan Temppareista kokemuksia, mutta ennen kaikkea uusia ystäviä Henrikille.

IG: _juliakaroliinaa, henegrements

Anna, 21, ja Ville-Pekka "VP", 21, Joensuu 

TIS

Lukiossa toisensa tavanneen parin kohdalla ei todellakaan ollut kysymys rakkaudesta ensi silmäyksellä. Annan kovaäänisyys ärsytti opintoihinsa syventynyttä Ville-Pekkaa, mutta kun kaksikko päätyi samaan kaveriporukkaan, tunteet lämpenivät pian.

Nyt pari on ollut yhdessä jo lähes viisi vuotta. Annan ja Ville-Pekan perheeseen kuuluu myös kaksi riehakasta koiraa.

Annaa ja Ville-Pekkaa pitää yhdessä rakkauden lisäksi avoin kommunikaatio. He kertovat erilaisten luonteidensa täydentävän toisiaan. Anna on verbaalinen ja Ville-Pekka hyvä kuuntelija.

Lue myös: "Jos sä oot kana ja mä muna, nii voitasko vihdoinki ottaa selvää, kumpi tulee ensin" Tässä ovat Temptation Island Suomen upeat miessinkut!

Anna toivoo, että matka antaisi Ville-Pekalle tilaa ajatella omia tunteitaan, sillä hänen pelkonsa on, että miehen tunteet hukkuvat hänen voimakkaan persoonansa varjoon. Suhde on Ville-Pekan ensimmäinen. Anna itse haluaa löytää mahdolliset kehityskohdat itsessään ja lähtee matkaan avoimin mielin. Parin rajat kieltävät vain ihastumisen. Leikkeihin osallistuminen on sallittua, jopa seksuaalisiin tekoihin asti.

IG: annaldestroyer, vepetim

Miranda "Mirkku", 20, ja Mika, 23, Nokia 

TIS

Mikan ja Mirkun tarina alkoi Tinderissä. Parin ensitreffien jälkeen kaksikon tiet kuitenkin erkanivat, kun Mika alkoi tapailla toista naista ja Mirkku keskittyi toipumaan edellisestä suhteestaan. Kaksikko matchasi kuitenkin toistamiseen muutaman kuukauden kuluttua, ja tällä kertaa he eivät astelleet onnensa ohi.

Nyt suhteen alusta on kulunut puoli vuotta, ja pari on muuttanut yhteen Mirkun vanhaan asuntoon. Kaksikko mainitsee suhteensa liimaksi samanlaisen huumorintajun. Suhde on Mikan ensimmäinen oikea, kun taas Mirkku on ehtinyt seurustella lähes koko nuoruutensa muutaman eri ihmisen kanssa.

Lue myös: "Nyt ku on tää korona, me ollaan kaikki täällä ihan h*rona" Tässä ovat Temptation Island Suomen uudet ja seksikkäät naissinkut!

Kitkaa suhteeseen tuovat Mirkun vaikea mustasukkaisuus ja Mikan villi juhliminen. Railakas meno on johtanut esimerkiksi Mikan puhelimen viestien tutkimiseen. Mirkku toivoo pääsevänsä eroon luottamuspulastaan, ja Mika puolestaan haluaa oppia huomioimaan Mirkkua paremmin.

IG: flygaremiranda. valimaamika

Haluatko jo nyt tutustua naisten ja miesten villoihin? 

Sinkkukomistukset Läri ja Nico esittelevät varattujen naisten villan Seiskan lukijoille!

Ihastuttavat sinkkunaiset Nanna ja Vilma esittelevät varattujen miesten villan!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Lars Johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!