Telkkari

Nämä sinkut saavat toisensa Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa! Syttyykö urheilullisten Katin ja Jannen rakkaus - yhdistääkö vai erottaako sama kotikaupunki Emmaa ja Tuomasta?

02.09.2020 18:18

MTV:n suosittu parisuhdeohjelma Ensitreffit alttarilla käynnistyi tiistaina. Avausjaksossa paljastui, ketkä ohjelman tämänvuotisista sinkuista päätyvät kohtaamaan toisensa alttarilla ja menevät naimisiin.

Ohjelman asiantuntijat päätyivät valitsemaan aviopareiksi tasa-arvoa elämässä tärkeänä arvona pitävät Juuditin ja Tommin, urheilulliset Katin ja Jannen, avoimuutta parisuhteessa arvostavat Miran ja Matin sekä joensuulaiset Emman ja Tuomaksen.

Lue lisää: Tässä ovat uudet Ensitreffit alttarilla -sinkut! Tommi, 36, asuu naisen kanssa, Kati, 29, haaveilee koiranpennusta - kuvat!

MTV:n tiedotteen mukaan Ensitreffit alttarilla -avausjakso keräsi ruutujen ääreen edelliskausia suuremman yleisön. Tiistain jakso tavoitti MTV:n mukaan yli 700 000 suomalaista ja jakson keskikatsojamäärä nousi viime vuoden vastaavasta 25 prosentilla. Keskikatsojamäärä kaikilla laitteilla mitattuna oli tiedotteen mukaan 534 000 katsojaa.  

Alla parien esittelyt ja kuvat.

Juudit, 26 & Tommi, 36

Juudit Ensitreffit alttarilla
Turussa asusteleva Juudit työskentelee opinto-ohjaajana. Hän on älykäs, rauhallinen ja tiedostava ihminen joka haaveilee muun muassa purjehduskurssille osallistumisesta. Juudit harrastaa boulderointia, kulttuuria sekä pyöräilyä. Juudit toivoo tulevalta mieheltään iloa, lämpöä ja uteliaisuutta. Hän haluaisi liiton, jossa eletään onnellista arkea haaveillen, keskustellen ja yhdessä kasvaen. Juuditille tärkeitä arvoja ovat ihmisarvon tunnustaminen, tietynlainen henkisyys sekä rohkeat ja perustellut mielipiteet. Parisuhteen haasteeksi Juudit mainitsee oman tilan ja yhteisen ajan välisen tasapainon löytämisen.
Ensitreffit alttarilla Tommi
MTV3:n tiedotteen mukaan älykäs ja tiedostava Tommi työskentelee digitaalisen markkinoinnin tiimiesimiehenä. Tommi on minimalisti, joka pyrkii elämään arkeaan mahdollisimman ekologisesti. Hän haaveilee oman hyväntekeväisyyssäätiön perustamisesta ja onkin jo aloittanut säästämisen sitä varten. Tommi asuu Helsingissä naispuolisen kämppiksensä kanssa ja harrastaa parkourin ja tanssin lisäksi sivutoimista yrittämistä markkinointialalla. Tommi ei ole koskaan halunnut omia lapsia ja uskoo, että se on vaikeuttanut pysyvän parisuhteen löytämistä. Tulevalta kumppaniltaan Tommi toivoo herkkyyttä, uteliaisuutta, sivistyksen arvostamista ja samanlaisia vihreitä arvoja, joihin hän itsekin uskoo.

Kati, 29 & Janne, 33

Ensitreffit Kati
Energinen ja nauravainen Kati tartuttaa hyvän tuulensa helposti myös ympärillään oleviin ihmisiin. Aurinkoinen Kati on myös syvällinen ja avoin keskustelija, joka ei pelkää puhua vaikeistakin aiheista. Hän harrastaa urheilua monipuolisesti crossfitin, pyöräilyn, lenkkeilyn ja tenniksen parissa. Katilla on laaja ystäväpiiri ja hän välittää lähimmäisistään äärimmäisen paljon. Hän asuu Helsingissä ja työskentelee avainasiakaspäällikkönä. Kati uskoo, että häntä itseään rauhallisempi mies sopisi hänelle parhaiten. Hän haaveilee tasapainoisesta ja rakastavasta liitosta, matkustelusta, uusista kokemuksista sekä koiranpennusta. Jonain päivänä hän haluaisi myös omia lapsia. Kati toivoo perhekeskeistä, urheilullista ja päämäärätietoista kumppania - romantiikkaa unohtamatta, tiedotteessa kerrotaan.
Ensitreffit Janne
Janne on luonteeltaan vakaa ja rauhallinen, mutta hänestä löytyy myös seikkailunhaluinen heittäytyjä. Hän on aktiivinen liikkuja ja viettää paljon aikaa kunto- ja tanssisaleilla. Lisäksi hän harrastaa melontaa, suunnistusta, retkeilyä ja akrojoogaa. Hän on kiinnostunut myös kulttuurista ja käy säännöllisesti museoissa, teatterissa ja festareilla.  Janne asuu Espoossa ja työskentelee teknologiateollisuudessa tuotehallinnan parissa. Janne unelmoi puolisosta, jolle osoittaa huomiota ja järjestää romanttisia hetkiä kahden kesken. Hän toivoo tulevalta vaimoltaan aktiivisuutta, energisyyttä ja iloista luonnetta. Parisuhteelta hän odottaa pitkää ikää sekä yhteisiä seikkailuja niin kotimaassa kuin Mount Everestin rinteillä. Haasteeksi parisuhteissa Janne kokee sen, miten pitää ajan kuluessa alkuhuuman liekkiä yllä, tiedotteesta selviää.

Mira, 32 & Matti, 35

Ensitreffit Mira
MTV3:n tiedotteen mukaan pirtsakka, lojaali ja huolehtivainen Mira asuu rakkaan koiransa kanssa Järvenpäässä. Hän kokee vahvuuksikseen määrätietoisuuden, sitoutuvuuden ja sen, että hän asettaa läheisensä itsensä edelle. Heikkoudekseen hän mainitsee pitkävihaisuuden, josta toivoo pääsevänsä eroon. Toimistoassistenttina työskentelevän Miran vapaa-aika kuluu koiran ja ystävien seurassa. Hän on myös intohimoinen kodin ja puutarhan sisustaja, joka tykkää iltaisin rauhoittua telkkarin ääreen kutomaan sukkia. Parisuhteelta hän odottaa yhteisen arjen ja lomamatkojen jakamista. Kumppanilta hän taas toivoo rehellisyyttä, avoimuutta ja ahkeruutta. Mira haaveilee omasta perheestä, mutta arvostaa myös aikaa tehdä omia juttuja.
Ensitreffit Matti
Sosiaalinen ja empaattinen Matti työskentelee logistiikan parissa ja asuu Pirkkalassa. Vapaa-ajallaan hän seuraa intohimoisesti jääkiekkoa ja jalkapalloa ja harrastaa lisäksi golfia, pyöräilyä, crossfitiä ja ystävien tapaamista. Hän ei ole koskaan ollut pitkässä seurustelusuhteessa, mutta ihastuu yleensä tummiin ja urheilullisiin naisiin. Tulevalta kumppaniltaan Matti toivoo avoimuutta, rehellisyyttä, sosiaalisuutta ja heittäytymiskykyä. Hän unelmoi onnellisesta parisuhteesta kumppanin kanssa, joka on kunnianhimoinen ja samalla jalat maassa -tyyppi. Matista tuleva vaimo puolestaan saa joustavan ja periksiantamattoman puolison, joka osaa kuunnella, MTV3:n tiedotteessa kerrotaan.

Emma, 26 & Tuomas, 29

Ensitreffit Emma
Joensuusta kotoisin oleva Emma harrastaa lukemista sekä koiran ja ystävien kanssa ulkoilua. Hän haaveilee matkailusta, omasta asunnosta, lapsista sekä toisesta koirasta. Emma työskentelee tarjoilijana ja kokee olevansa ihmisenä herkkä, empaattinen ja iloinen. Hän laskee vahvuuksikseen periksiantamattomuuden ja sen, että hän uskoo aina hyvään niin ihmisissä kuin asioissakin. Emmalle on tärkeää, että kumppani arvostaa perhettä ja luontoa, eikä ajattele rahan olevan tärkeintä. Puolisokseen Emma toivoo löytävänsä sympaattisen ja helposti lähestyttävän oloisen miehen. 
Ensitreffit Tuomas
Lähihoitajana työskentelevä Tuomas on avoin, reilu ja suorapuheinen. Hän tietää mitä haluaa ja avaa suunsa nähdessään epäkohtia. Hän asuu Joensuussa yhdessä lemmikkihämähäkkinsä, taistelukalansa sekä rapujensa kanssa. Vahvuuksikseen Tuomas kokee kuuntelutaidon, avoimuuden ja asioiden pohdinnan monelta eri kantilta. Hän ei pidä itsessään siitä, että hänen on vaikea hyväksyä sitä, jos joku ei ymmärrä tai kuuntele häntä. Vapaa-ajallaan Tuomas harrastaa kiipeilyä, avantouintia ja swimrunia. Hän myös laitesukeltaa ja tykkää käydä ulkomaanmatkoilla pakettimatkojen sijaan seikkailupainotteisilla omatoimimatkoilla. Hän toivoo itsenäistä, suorapuheista, keskustelevaa ja seikkailumielistä kumppania, joka innostuu helposti. Hän haluaisi hyvän, kunnioittavan ja tasavertaisen parisuhteen, jossa molemmat saisivat toteuttaa itseään.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:MTV
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!