Nämä nuoret kaunottaret nähdään Unelmaduuni Australiassa -sarjassa!

Telkkari | 30.08.2020 18:30

Unelmaduuni Australiassa -tosi-tv-sarja käynnistyy syksyllä C Morella. Sarjassa neljä nuorta lähtee toiselle puolelle maailmaa haaveissaan yhdistää suurkaupungin syke ja leppoisa työ auringonpaisteessa.

Totuus on toisenlainen. Sen sai huomata bilehileenä tunnettu Lindakin, 23. Kanafarmilla työskentely oli helsinkiläistytölle sokki.

– Olisi pitänyt tuoda enemmän esiin farmilla ilmenneitä ongelmia eikä sivuuttaa niitä ja mennä bilettämään. Se oli tapani ohittaa hankalat tilanteet. En ehkä uskaltanut käsitellä asioita tarpeeksi.

Linda

Joensuusta Helsinkiin muuttanut Riikka, 24, päätyi puutarhatilalle istuttamaan viherkasveja ruukkuihin. Hän lähti Australian-matkalle parisuhteessa, mutta kuukausien asuminen ulkomailla sai rakkauselämän rakoilemaan.

– Kuuden kuukauden ero on mille tahansa parisuhteelle paljon. Se kyllä muutti suhdetta, Riikka vihjaa.

Riikka

Ateisti ja panseksuaali Iida, 18, ei ajatellut seksuaalista suuntautumistaan ennen Australiaan menoa. Hän otti asian puheeksi karjatilan ääriuskovaisten omistajien kanssa, koska halusi olla rehellinen.

– En jousta suvaitsevuudesta, sillä ei ole hyväksyttävää, jos jotakuta kohtelee huonosti. Eikä ole minun ongelma, jos joku vaikenee ja kelaa juttua omassa päässään.

Iida

Nilsiästä kotoisin oleva Ninja, 19, joutui Ausseissa siivoamaan hevostalleja. Hän koki edukseen sen, että on lähtöisin pikkupaikkakunnalta. Ninja  kehuu tyttöjen välille syntynyttä ystävyyttä ja opettavaista kokemusta maapallon toisella puolella.

– Minulla oli aluksi ennakkoasenteita muita kohtaan, mutta tutustuttuamme välimme lämpenivät.

Australia

 

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:CMORE, Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!