Telkkari
Katso kuvat!

Nämä komistukset taistelevat Bachelorette-Jennyn sydämestä: mukana Big Brother -kilpailija, ex-jääkiekkoilija ja Scandinavian Hunks -tanssija!

11.09.2018 11:41

Suomen ensimmäisen Bacheloretten sydämestä taistelevat komistukset paljastettiin tänään tiistaina (11.9.) Helsingin Kämp-hotellissa. Unelmien poikamies -ohjelmassa itsekin Kisannut Jenny etsii sitä oikeaa 13 upean miehen joukosta. 

Osa heistä on julkisuudesta tuttuja, muun muassa Scandinavian Hunks -tanssiryhmästä, jääkiekon maailmasta ja yksi Big Brother -tosi-tv-sarjasta. 

Lue lisää: Suomen Bachelorette Jenny osallistui Yhdysvalloissa supersuosittuun deittiohjelmaan: En meinannut lähteä mukaan!


bachelorit
Vasemmalta oikealle Joona, Kimmo ja Tero 

Joona, 27, Joensuu

Positiivinen Joona on entinen ammattijääkiekkoilija, joka kutsuu itseään hetkessä eläjäksi. Hän suhtautuu intohimoisesti matkusteluun, on ammatiltaan yrittäjä ja katuu elämässään eniten niitä asioita, jotka ovat jääneet tekemättä. Vaikka miehen vapaudenkaipuu on kova, sitoutumiskammoinen hän ei ole, sillä haaveissa olisi rakentaa Jennyn kanssa yhteinen tulevaisuus ulkomailla.

Joona on pelannut jääkeikkoa divarissa Jokipojat-joukkueessa. 

Kimmo, 32, Helsinki 

Empaattinen Kimmo työskentelee päiväkodissa. Hänen vapaa-aikansa kuluu musiikin ja urheilun parissa jopa siinä määrin, että Kimmo kuuluu Scandinavian Hunks -tanssiryhmään. Kimmo on kohtelias tarkkailijaluonne. Rauhallisen ulkokuoren ei kuitenkaan saa antaa pettää; kilpailuhenkinen mies näkee Bacheloretten ennen kaikkea taisteluna Jennyn sydämestä. 

Kimmo on esiintynyt Seiskassa useita kertoja. Televisiossa mieheen on voinut törmätä Martina ja Hengenpelastajat -ohjelman myötä. 

TAUSTAA: Martina ja hengenpelastajat -sarjassa yöllisiä lemmenleikkejä: ”Aika säälittävää”!

Tero, 38, Helsinki

Tero on rakennusmies, joka on ehtinyt tehdä elämässään jo paljon, ulkomailla opiskelusta Big Brother -taloon ja politiikkaan asti. Tero uskoo olevansa analyyttinen ihmistuntija, joka voi jo pelkän kuvan perusteella tietää, olisiko hänellä ja kuvassa esiintyvällä naisella yhteistä tulevaisuutta. Mies on myös tunnettu hätkähdyttävän rehellisestä luonteestaan ja taipumuksestaan suunnata kohti konflikteja. 

Mies nähtiin BB:ssä vuonna 2008.
 

TAUSTAA: BB-Tero mullisti elämänsä: "Haluan oikeutta!"

Gallery placeholder

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!