fbq
Telkkari
30.07.2019 19:01
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press, instagram
Love Island-voittajat
Nämä hottikset voittivat brittien Love Islandin ja nettosivat aimo kasan rahaa - katsojat eivät vakuuttuneet parin aitoudesta!
Telkkari
30.07.2019 19:01
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: All over press, instagram

21-vuotias kosmetologi Amber Gill ja 24-vuotias rugbyn pelaaja Greg O'Shea ovat Britannian Love Island-voittajat. The Sunin mukaan kyseessä oli melkoinen yllätysvoitto, sillä rakastavaiset olivat pitäneet yhtä vain vajaat kaksi viikkoa.

Katsojien mielestä kyseessä saattoi olla paremminkin kylmä laskelmointi, kuin aito rakastuminen. Moni oli odottanut Tommy Furyn ja Molly-Mae Haguen voittoa, sillä nämä olivat olleet kimpassa huomattavasti pitempään. Sosiaalisen median perusteella valtaosa sarjan faneista on sitä mieltä, että Tommyn ja Molly-Maen romanssi myös näytti voittajakaksikkoa aidommalta.

Voittajapari nettoaa kisasta paitsi mainetta ja kunniaa, niin myös riihikuivaa rahaa vajaat 55 000 euroa.

Sarjan suomalaisversio, joka on kuvattu Espanjanssa, starttaa Subilla elokuussa. Juontajana nähdään Shirly Karvinen. Love Islandin idea on MTV:n mukaan "rehellisissä ja todellisissa tunteissa". Ohjelman osallistujien tarkoituksena on löytää parisuhde, eikä esimerkiksi rikkoa olemassa olevia.