Telkkari
Katso kuvat!

Näin värikkäästi Selviytyjien uudet julkkiskisaajat ilmoittivat osallistumisestaan kisaan: "OMG totta se on" - katso kuvat!

15.05.2019 15:31

Uuteen Selviytyjät Suomi-kauteen osallistuvat julkkikset ovat aktiivisesti kertoneet osallistumisestaan sarjaan somessa.

Tulevalla kaudella on mukana kahdeksan julkkista ja kahdeksan tavista. Seiska uutisoi uusista julkkiskilpailijoista viime viikon torstaina. Julkkiksina kisaan osallistuvat Sara Sieppi, Arttu Lindeman, Petra Gargano, Tommi Läntinen, Alma Hätönen, Taina Ojaniemi, Juhani Koskinen ja Markus Pöyhönen

– Oon joutunut elää tän salaisuuden kanssa jo jonkin aikaa! Oon tosi innoissani tästä mahdollisuudesta, iloitsee tubettaja Arttu Lindeman Instagram-päivityksessään.

Laulaja Petra Gargano puolestaan kertoo yllättyneensä, kun häntä pyydettiin Selviytyjiin.

- Meikäläinen on mukana uudella Selviytyjät kaudella, huhhuh! Olin aina miettinyt, että tosi tv-ohjelmat, jotka ei liity musiikkiin ei ole mun juttu, mutta Selviytyjiin voisin mennä... Be careful what you wish for, Petra hehkuttaa.

Ajastettuja päivityksiä

Radiojuontaja Alma Hätönen kertoo laittaneensa Instagramiin etukäteen ajastettuja päivityksiä.

OMG TOTTA SE ON: OON SELVIYTYJISSÄ! Nyt oon ollut jo tovin viidakossa, mutta tätä kuvatekstiä kirjoittaessani oon juuri pakannut laukut ja lähdössä lentokentälle. Ps. Mitä luulette et tuun kaipaamaan eristyksissä eniten?, Alma kirjoittaa erilaisten ruokaemojien kera.

Myös Sohvaperunat-sarjan tähti Juhani Koskinen on laittanut ajastetun päivityksen omalle Instagram-tililleen.

– Tässä aikakoneella julkaistu kuva Kalliosta, just ennen kuin lähdin Helsinki-Vantaan kautta lomalle, kirjoittaa Juhani ja kertoo palaavansa someen taas kesäkuussa.

Entinen Miss Suomi ja sometähti Sara Sieppi julkaisi niin ikään kuvan tropiikin auringon alta. 

- Aurinkolomalla, Sara tunnelmoi ajastetussa postauksessa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aurinkolomalla. #survivors 🌴 *ajastettu postaus

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on


 

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!