Näin kävi Temptation Island Suomi -Joskun ja Leevin suhteen – sokkipaljastus rakkausrintamalta!

Telkkari | 05.12.2019 22:00

Temptation Island Suomessa päästiin torstai-iltana seuraamaan Joskun ja Leevin viimeistä iltanuotiota. 

Sen aikana Josku jäi kiinni muun muassa valehtelemisesta. Nainen väitti kiven kovaan, että Jeppe valehteli heidän välillään tapahtuneista asioista, mutta illan grillimaisteri Sami Kuronen saa naisen puhumaan itsensä pussiin. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi -Joskun iltanuotio on vaivaannuttavaa katseltavaa – jää rysän päältä kiinni valehtelemisesta: ”En olis halunnu puhuu siitä…”

temptation island suomi

Iltanuotiolla on koko kauden ajan saatu kuulla, kuinka Jeppe painottaa antavansa puolisolleen kaiken anteeksi. Näin myös käy., eikä hän tunnu edes olevan erityisen järkyttynyt Joskun ja Jepen vispilänkaupasta.

Loppuhuipennuksena Leevi kertoo Samille, että lyhyen keskustelun aikana hänen luottamuksensa Joskua kohtaan on palannut – täydellisesti. 

temptation island suomi

- Vaikka siellä on pahoja asioita tapahtunut, niin musta tuntuu, että kaikki asiat on täysin korjattavissa, Leevi jatkaa. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomessa rohkea välienselvittely Joskun ”pettämisestä” – Karim pääsee kuin koira veräjästä: ”Jos toi olisi tullut ilmi vasta…”

temptation island suomi

Kuten moni katsoja varmaan arvasikin, pariskunta poistuu Temptation Island Suomi -saarelta pariskuntana. Todellinen yllätys kuitenkin paljastuu ohjelman jälkeen starttaavassa Temptation Island Suomi Extrassa. 

Mitä heille kuuluu nyt -jaksossa nimittäin saadaan tietää, että Josku ja Leevi erosivat pian kuvausten päätyttyä. Joskun uusi miesystävä on myös Temppareista tuttu. Kyseessä on Karim, jonka kanssa Josku kävi 24h-treffeillä. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!