Jenny Helenius vastaa kritiikkiin.

Näin Suomen Bachelorette-kaunotar Jenny vastaa rajuun kritiikkiin – ”Ovatko kriteerini liian kovat, jos toivon tätä mieheltä?!”

29.10.2018 18:03

Turkulaissyntyisen Jenny Heleniuksen, 35, elämä on ollut yhtä hullunmyllyä sen jälkeen, kun hän pari vuotta sitten osallistui Bachelor Suomi -ohjelmaan.

Tuolloin hän joutui pettymään, kun unelmien poikamies Juha Rouvinen valitsi toisen naisen.

Lue myös: Suomen Bachelorette Jenny Helenius paljastaa: Pettäminen jätti jälkensä – ”Olen jo ihan täynnä pahoja poikia!”

Tällä kertaa Jenny on itse piirityksen kohteena. Upea vaaleaverikkö hurmaa parhaillaan Bachelorette Suomi -ohjelmassa, jossa joukko komistuksia kilpailee tyrmäävän turkulaisblondin huomiosta – kenties jopa ikuisesta rakkaudesta.

Lue myös: Vau! Tyrmäävä Jenny Helenius kaasutteli Mustangin ratissa – kuvat ja video!

Unelmamiehen ruotiminen saa helsinkiläistyneen naisen mietteliääksi. Lauttasaaressa toimistopäällikkönä työskentelevää Jennyä on kuulemma kritisoitu siitä, että hän on hinannut vaatimusten riman liian korkealle.

– Ovatko kriteerini liian kovat, jos vain toivon, että olisi hyvä fiilis toisen kanssa, hänen ulkonäkönsä miellyttäisi, hän saisi minut nauramaan ja jonka kanssa näkisin mahdollisuuden yhteiseen tulevaisuuteen?

– Mielestäni ne eivät voi olla kohtuuttomia kriteereitä.

Bachelorette Suomi tänään Liv-kanavalla kello 21.

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!