juho ja taru-tiina

Myrsky iski Temptation Island Suomeen– masturbointia ja parinvaihtoa pimeydessä: ”Laitettiin pojalla seisomaan”

Telkkari | 10.04.2019 19:33

Temptation Island Suomi –ohjelmassa biletetään keskiviikkoiltana Fifty Shades of Greyn elokuvan innoittamana. Jopa luonteeltaan pidättäytyvä Juuso intoutuu leikkiin, ja tekee paljastuksen hänen ja Vilman seksielämästä. 

Lue lisää: Huhhuh, miten hävyttömiä seksipaljastuksia Temptation Island Suomessa – Juuso rehellisenä: ”Olen nuollut Vilman…”

temptation island suomi

Kun resortille iskee myrsky, eskaloituvat myös bileet - ainakin sinkkunaisten puolella.

Erikoinen tilanne etenee siten, että Atsosta kiinnostunut TT eli Taru-Tiina vetäytyy makuhuoneeseen kuitenkin Juhon kanssa. Mies kertoi aikaisemmin, ettei hän ole masturboinut kuin kerran puolentoista viikon matkan aikana. Noh, TT aikoo ja nostaakin luvun yhdestä kerrasta kahteen. 

- Siellä on Juholla housut alhaalla, kulli seisoo ja TT runkkaa, naiset juoruavat makuuhuoneessa. 

sami kuronen

Tilannetta ei näytetä katsojille, mutta yksityiskohdat selviävät torstain jakson alussa. Tapahtumien jälkeisenä aamuna Sami Kuronen saapuu Fannyn ja TT:n huoneeseen selvittämään mitä ihmettä yöllä oikein tapahtui. Tarkennetaan vielä tähän väliin, että makuuhuoneessa nukkuivat Juho, TT sekä Fanny, kenen kanssa Juho on avoimesti kuherrellut viimeisen muutaman jakson aikana. Kaksikon suhde on edennyt myös fyysiseksi, mutta ei kuhertelua pidemmälle.

- Luulin, että olimme menossa nukkumaan, mutta sitten näin Juhon siinä tyyliin alasti… Fanny selittää Kuroselle. 

- Hän on valittanut, ettei ole seissyt yhdeksään päivään, niin laitettiin sitten pojalla seisomaan, TT jatkaa nauraen.

Jotta tilanteeseen saadaan entistä enemmän draamaa, voidaan pitää hyvin todennäköisenä sitä, että Juhon tyttöystävä Jenina näkee tilanteesta videopätkän vielä seuraavan iltanuotion aikana. 

Tsekkaa myös TIS-Jennan Iltarovio -vlogin Q&A! 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!