Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
donna heart

Muistatko vielä Luokkakokous 2 -elokuvassa strippaavan Donna Heartin? Stripparin uhkeat muodot pysyvät kurissa vain hihnoilla - kuvat!

Nelosen elokuvatarjonnasta löytyy tälle illalle Aku Hirviniemen, Jaajo Linnonmaan ja Sami Hedbergin tähdittämä Luokkakokous 2. Elokuvassa naiskauneutta edustaa muun muassa eroottinen taiteilija Annemari Laaksonen

Tummahiuksinen kaunotar tunnetaan paremmin Donna Heart -taiteilijanimellään. Hän on työskennellyt stripparina jo yli viiden vuoden ajan. 

Lue lisää: Strippari Annemari riisuutui härskissä Salatut elämät -kohtauksessa - konkarinäyttelijä Raimo Grönberg upotti päänsä rintoihin: ”Ei siinä ujosteltu!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiitos kaikille onnitteluista❣️nyt nukkuu, öitä

Henkilön Donna Heart (@donnaheart.official) jakama julkaisu

Keikkoja hän tekee niin ravintoloissa, messuilla kuin yksityistilaisuuksissa. 

- Päädyin alalle sattumalta. Ennen strippariksi ryhtymistä olin terveydenhuoltoalalla 15 vuotta, viimeksi suuhygienistina. Tein aikamoisen urahypyn, Annemari kertoi Seiskalle muutama vuosi sitten. 

Lue lisää: Varatut miehet Jaajo Linnonmaa ja Sami Hedberg myöntävät: Vaimot ovat koetuksella kanssamme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valon voima #aurinkoenergiaa

Henkilön Donna Heart (@donnaheart.official) jakama julkaisu

Strippaus on intohimoni 

Läheiset ja ystävät ovat suhtautuneet Annemarin ammattiin vaihtelevasti. 

- Toiset ovat ottaneet sen paremmin vastaan, toiset taas eivät ole pitäneet uravalinnastani alkuunkaan. Ymmärrän, että ammattini herättää mielipiteitä. Olen kuitenkin aina halunnut elää hetkessä ja tehdä asioi- ta, joista saan mielihyvää. Nautin strippaamisesta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Itsesi pahin vihollinen❣️#mindfulness #loveyou #bondage #bondageart #bondagemodel

Henkilön Donna Heart (@donnaheart.official) jakama julkaisu

- En ole koskaan kuvannut aikuisviihdettä. On hyvin erilaista esiintyä kameran edessä kuin stripata liveyleisölle, sillä elokuvista ja tv-sarjoista jää ikuinen tallenne. Olen pyytänyt, ettei yleisö ota keikoillani videota tai kuvia. 

Luokkakokous 2 Nelosella tänään klo 22.10.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH & petri voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!