Telkkari

Mononukleoosin kaatama Saana Akiola on Mikael Jungnerin tukena tanssikisassa: "Mun liikkuminen ja tahti on ollut ihan päin seiniä"

25.09.2019 21:06

Mikael Jungnerin tanssipari Saana Akiola sairastui mononukleoosiin, kansankielellä "pusutautiin" ja joutui sairauslomalle ohjelmasta.

Mikael kertoo Seiskalle, että Saanan vointi on kohentunut, mutta tanssi on pannassa niin pitkään, kuin jälkitaudin riski on olemassa.

- Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuotanto hoitaa tässä asiassa käytännön järjestelyt. Tarkoitus on, että Saana palaa ohjelmaan, mutta vasta sen jälkeen, kun on varmaa, että hän on kunnossa. 

Nöyryys kasvanut

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

Ex-poliitikko ja nykyinen viestintätoimistopomo ei omien sanojensa mukaan ole erityisen taitava tanssija.

- Nöyryyteni on kasvanut. Aiemmin luulin, että tanssi on liikkumista musiikin tahdissa, mutta nyt mä olen huomannut, että sekä liikkuminen että tahti on ollut ihan päin seiniä. Olen käyttänyt vertausta, että tämä on kuin yrittäisi opetella lausumaan kaksiminuuttista kiinankielistä runoa. 

Mikael kertoo, että häntä on perehdyttänyt tanssin saloihin jo neljä opettajaa.

- Tanssiyhteisö on aika pieni. Joka ikinen, joka on mua auttanut, on ollut Saanan kaveri. Sairastumisensa keskellä Saana on ollut huolissaan siitä, miten mun tanssi sujuu! 

Mikael kiittelee opettajaansa ja toivoo, että tämä pääsee pian palaamaan ohjelmaan. Omaa aikaansa tanssille Mikael on antanut paljon.

- Otin palkattoman kuukauden töistä tanssin takia. Se oli oikea ratkaisu. En olisi voinut tehdä tän päälle töitä, Mikael kertoo.

Syynä on tanssitreenien kovuus ja palautuminen niistä. 

- Paikat ovat olleet jumissa, hän päättää. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!