fbq
Telkkari
03.05.2018 17:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti & Nelonen Media
Gaala
Mitta tuli täyteen! Aku Hirviniemeltä rajuja "syytöksiä": Kummelit veivät rahani – nyt on takaisinmaksun aika!
Telkkari
03.05.2018 17:48
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Ari Lahti & Nelonen Media

Nelonen esitteli viime viikolla tulevan syksyn tv-tarjontaansa. Mukana oli vanhoja tuttuja viihdepläjäyksiä, kuten Napakymppi, Vain elämää, Idols, Haluatko miljonääriksi? ja Kaikki vastaan 1.

Jotain uuttakin sentään nähtiin. Ehkä kaikista erikoisin – ja samalla myös mielenkiintoisin – uutuussarja on Aku Hirviniemen sekä legendaarisen Kummeli-trion eli Heikki Silvennoisen, Timo Kahilaisen ja Heikki Helan tähdittämä Gaala.

Kyseisestä ohjelmasta ei ole oikeastaan paljastettu muuta kuin se, että luvassa on viikoittain suorana lähetyksenä esitettävä gaala, jonka sisältö ei tosin välttämättä vastaa aivan totuttua gaalailtamaa.

Konsepti on niin hämmentävä, etteivät edes sarjan päätähdet tunnu vielä kunnolla tietävän, mitä kaikkea onkaan luvassa.

– Kehittelemme sitä vasta itsekin, Aku Hirviniemi hihittää Seiskalle.

No kerro nyt edes jotain ohjelmasta!

– Teemme sellaista komediallista gaalashow’ta. Joka viikko tulee uusi gaala, joka sisältää paljon livehuumoria mutta myös jonkin verran valmiiksi kuvattua sketsiä.

Aku Hirviniemi ei vielä itsekään tiedä tarkasti, mitä kaikkea tuleva Gaala-ohjelma pitää sisällään.
Aku Hirviniemi ei vielä itsekään tiedä tarkasti, mitä kaikkea tuleva Gaala-ohjelma pitää sisällään.

 

– Mukana Gaalassa on tietysti Kummelit ja minä, mutta luvassa on myös hirveä määrä vierailevia tähtiä. Tosin yksikään heistä ei ole vielä suostunut mukaan ohjelmaan…

Hirvienimi myöntää, ettei kyseessä ole hänelle mikä tahansa tv-produktio. Legendaarinen tamperelaisryhmä on heittämällä yksi kaikkien aikojen kotimaisista huumoripoppoista, ja myös 2010-luvun komiikan keisari Hirviniemi pitää Kummeleita suuressa arvossa.

– Olen ollut pikkupojasta asti Kummeli-fani. Minulla on ollut aikoinaan Mauno Ahonen -paita, Matti Näsä -paita, Ytte ja Mosse -paita, Tamppaajat -paita sekä kaiken maailman Kummelit-pinssejä ja ties mitä muuta.

– Joten käytännössä kundit ovat vieneet vuosien saatossa rahani kaikilla oheistuotteillaan! Nyt on takaisinmaksun aika, hyväntuulinen Hirviniemi heittää pilke silmäkulmassaan.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »