Olli Herman Selviytyjät Suomi

Mitä ihmettä tapahtui alfauros Olli Hermanille? Wallu Valpio avautuu karuista tilanteista Selviytyjät Suomessa

05.03.2019 15:03

Selviytyjät Suomi -ohjelmaa on esitetty Nelosella tänä keväänä jo viisi jaksoa. Viime sunnuntain jaksossa nähtiin jo valtavasti tunteenpurkauksia, kun viidakon rankat olosuhteet alkoivat näkyä julkkiskilpailijoissa.

Esimerkiksi Hannes Hyvönen, Veronica Verho sekä jakson lopuksi ulos äänestetty Olli Herman itkivät vuorotellen kameroille ja valittivat koti-ikäväänsä, kropan kipuja sekä huonoa oloaan.

Lue lisää: Kohtalokkaat kyyneleet! Koti-ikävää surkutellut Olli Herman tylysti ulos Selviytyjistä

Wiidakon Wallu -blogia kirjoittava Wallu Valpio avautuu nyt tuoreimmassa blogipäivityksessään ohjelman kuvausten todella karuista olosuhteista ja sen vaikutuksista kilpailijoiden mielialaan.

- Mahdollisuus olla todellakin omissa oloissaan saarella on aika kortilla. Päivisin olisi aikaa, mutta silloinkin ollaan yleensä kisoissa. Saarelle takaisin päästyämme alkaa niiden muutamien riisidesien lämmitys, sitten syönti ja lopuksi alueen putsaus kaikesta ruoanjämistä. Tämän jälkeen jää se muutama hetki olla tekemättä mitään ennen kuin tulee taas pimeä. Silloin on hetki aikaa mennä uiskentelemaan ja tuumailla hetki itsekseen asioitaan, Wallu kirjoittaa.

Lue myös: Tätä ei näytetty Selviytyjissä: Hannes Hyvönen tärisi vihasta kanssakisaajilleen - Wallu Valpio: "Pelkäsin, että Hannes huitaisee turpaan!" 

Erityisen paljon Wallu Valpio ihmettelee Olli Hermanin murtumista ohjelmassa.

- Tuo raju rokkari, maailmanmatkaaja, joka keitoissa ja liemissä keitetty alfauros. Mitä oikein tapahtui? Wallu kysyy blogissaan.

- Mikä Ollilla meni eniten ihon alle, oli se loputon sosiaalisuus ja yhdessäolo, jota saarella joutuu tahtomattaankin suorittamaan. Small talk, small talk ja kolmannen kerran small talk. Muuta tekemistähän siellä ei ole, koska ei kauheasti huvita liikkua päivisin siitäkin syystä, että kuluu turhaan energiaa ja se ei ole kauhean hyväksi kisoja ajatellen. Ja kun koko ajan joutuu vaan palattamaan ja pulisemaan jonninjoutavia samojen ihmisten kanssa päivästä toiseen, alkaa siinä pää hieman itse kullakin pehmetä.

LUE WIIDAKON WALLUN TUOREIN BLOGIPÄIVITYS KOKONAISUUDESSAAN TÄSTÄ LINKISTÄ!

 

Teksti: Mika Seppänen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!