Telkkari
Katso kuva!

Mitä ihmettä?! Legendaarisella Temptation Island -Eliaksella on kaksoisolento – mukana uudella kaudella: katso ja vertaa!

07.02.2019 12:00

Temptation Island Suomi -suosikkisarjan viidennen tuotantokauden jaksot alkava Nelosella maaliskuussa. Kuumat sinkkukaunottaret - ja komistukset esiteltiin medialle  keskiviikkona. 

Tutustu sinkkuihin: Temptation Island Suomi -sinkkumiehissä melkoinen kattaus: yhdellä tunnettu lausahdus: "Vähän panin!"

Fanit huomasivat pian, että sinkkumiesten joukossa on yksi vilkkusilmä, joka muistuttaa huomattavasti neljänneltä tuotantokaudelta tuttua Eliasta

paavo ja elias
HUOM: Eliaksen kuvaa manipuloitu - lisätty Paavon hattu 

Kun lahtelaisen Paavon ja Eliaksen TIS-kuvat laittaa rinnakkain, ja lisää Eliakselle vielä Paavon stetsonin, on yhdennäköisyys jo huomattava. Molemmilla vaaleaveriköillä samanlaiset kulmakarvat, jonka lisäksi mairean hymyn perusteella kaksikko voisi olla veljekset.

Tutustu sinkkunaisiin: Temptation Island Suomi palaa jälleen - ovatko sinkkunaiset hot vai not? Yksi markkinoi itseään viinanjuojana: "Tää tulee olemaan teidän naisille yhtä piinaa"

Näin Pauli kuvailee itseään

“Koen olevani houkutus varatuille naisille, koska olen hyvännäköinen"

20-vuotias lahtelainen Paavo työskentelee myyntiedustajana ja harrastaa kuntosalilla käyntiä ja lenkkeilyä. Mies osaa nauraa itselleen ja heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Sinkkuna hän on viihtynyt kaksi vuotta ja nuo vuodet ovat olleet varsin railakkaita. Etsiessään sitä oikeaa, Paavo on tapaillut useita mimmejä.

Paavo lupaa tuoda ohjelmaan oman fiksun ja mukavan itsensä. Hän löytää aina oikeat sanat ja on olkapäänä silloin kun sille on tarvetta. “Koen olevani houkutus varatuille naisille, koska olen hyvännäköinen, luonnostaan flirtti ja todella hyvä keskustelemaan.”

Temptation Island Suomi alkaa Nelosella 13. maaliskuuta 


 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!