Missi Alina Voronkova täräyttää tv:ssä suorasukaisen seksipaljastuksen: ”Aina, kun tekee mieli!” 

Telkkari | 24.11.2020 18:32

Tuttu Juttu Show -parisuhdevisan lauantaisessa jaksossa juontajat Timo Koivusalo ja Susanna Laine saavat vieraakseen tunnetun kihlaparin, kun ohjelmassa vierailevat vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova ja hänen jääkiekkoilijarakkaansa Joonas Hurri

Alina ja Joonas menestyvät lauantain jaksossa niin hyvin, että heidän parisuhdepuntarinsa vaikuttaisi olevan erinomaisessa tasapainossa. Alina ja Joonas paljastavat ohjelmassa muun muassa, että heidän romanttisin suudelmansa tapahtui heti sen jälkeen, kun Joonas kosi Alinaa.

Lue myös: Huh, mitkä rusketusrajat! Alina Voronkova jätti rantakelit näyttävästi uimapuvussa: "Kesä 2020, kiitos ja näkemiin!"

Tuttu Juttu Show'n perinteisiin kuuluu, että pariskunnan osapuolet saavat vuorollaan valita, ottavatko he erotiikka- vai yleisökysymyksen. Alina uskaltautuu valitsemaan erotiikka-aiheen, ja parilta kysytään, kuinka usein on sopivasti. 

- Aina, kun tekee mieli, Alina vastaa.

- Ei ole sellaista lukua. Sitten, kun tulee se sopiva hetki. Alina on siitä maininnut, että sitten, kun on oikea hetki, tilanne ja ajankohta, niin silloin, Joonas puolestaan muotoilee. 

Timo koivusalo ja alina Voronkova
Missikaunotar sanoi juontajalle, että hänen siskonsa mukaan ohjelmassa pitää valita erotiikka-kysymys.

Tuttu Juttu Show lauantaisin MTV3 klo 20.30
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:MTV Oy
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!