The Voice of Finland

Miss Suomi -valmentaja, kotiäiti ja Rauli Baddingin veljentytär – muun muassa he taistelevat The Voice of Finlandin voitosta!

15.01.2020 15:01

The Voice of Finlandin uuden tuotantokauden kilpailijat on julkistettu.

The Voice of Finlandin yhdeksännellä kaudella nähdään jälleen joukko hyvin erilaisia kilpailijoita, ja heillä kaikilla on sama tavoite: olla Suomen seuraava supertähti.

Erik Nguyen

Kilpailijoiden joukossa nähdään muun muassa vantaalainen Erik Nguyen, 28, joka työskentelee catwalk-valmentajana. Hän tekee töitä muun muassa Miss Suomi -organisaatiolle. Erik päätti aikoinaan, että hänestä tulee missin tekijä, koska hänestä itsestään ei voi tulla missiä.

Ida Lopanda

29-vuotias lohjalainen Ida Lopanda viihtyy kotiäitinä, ja hänellä on viisi lasta. Musiikki on ollut merkittävä osa Idan elämää lapsuudesta asti, sillä hänen ukkinsa ja äitinsä olivat laulajia. Laulaja Jippu on Idan täti. Lisäksi Ida oli mukana The Kids -yhtyeessä, joka julkaisi yhden albumin vuonna 2000.

Katri Somerjoki

Myös helsinkiläisellä Katri Somerjoella, 46, virtaa suonissaan muusikkoveri, sillä Rauli Badding Somerjoki oli hänen setänsä. 90-luvulla Katri tuli tunnetuksi Mascara-yhtyeestä, jonka tunnetuimpia kappaleita oli Erittäin hyvä ellei täydellinen.

The Voice of Finland Nelosella perjantaina 30.1. alkaen.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!