fbq
Telkkari
20.01.2020 20:26
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nadi Hammouda / Miss Suomi
Missi-kisa
Miss Suomi -kilpailuun haki muun muassa lätkävalmentaja ja nuorisopoliitikko – kokelaita katsastivat Hannele Lauri ja Heidi Sohlberg
Telkkari
20.01.2020 20:26
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Nadi Hammouda / Miss Suomi

Miss Suomi 2020 -kisaan haki tänä vuonna ennätysmäärä hakijoita, kertoo Miss Suomi -kilpailun omistaja Sunneva Kantola.

- Hakijoiden joukossa oli muun muassa lääketieteen opiskelija, entinen nuorisopoliitikko, kansainvälistä mallinuraa Intiassa luonut kaunotar ja jääkiekkovalmentaja. Luvassa on jännittävä missikevät, jota päästään seuraamaan televisiossa maaliskuusta lähtien, Sunneva Kantola kertoo tiedotteessa.

Casting-tuomaristoon kuuluivat vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg, elämäntyöpalkinnon Kultainen Venla -gaalassa saanut näyttelijä Hannele Lauri, hallitseva Miss Suomi Anni Harjunpää, televisiosta tuttu personal trainer Nora Vuorio, yrittäjä ja juontaja Marianne Harjula ja missiasiantuntija Heidi Maijala. Ensimmäistä kertaa missituomarina toiminut Hannele Lauri iloitsi missikokelaiden korkeasta tasosta.

- Olen ollut aina kiinnostunut misseistä ja kauneudesta, joten oli kunnia päästä tuomaroimaan Suomen arvostetuinta kauneuskilpailua. Päivä oli pitkä, sillä tuomaroitavana oli noin 50 tyttöä. Pystyin kuitenkin sanomaan aika nopeasti, pääseekö kilpailija jatkoon vai ei. Kysyin tytöiltä niin parisuhde-elämästä kuin ilmastonmuutoksestakin.

Missiiss

Matkalla Miss Suomeksi alkaa AlfaTV-kanavalla keskiviikkona 18.3. klo 21.