fbqMira Luodin teininä tapahtunut raiskausyritys johti häiriökäyttäytymiseen - avautuu tapauksesta Vain elämää -ohjelmassa: ”Halusin olla huono!” | Seiska
Telkkari
01.05.2018 17:28
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus
Mira Luoti
Mira Luodin teininä tapahtunut raiskausyritys johti häiriökäyttäytymiseen - avautuu tapauksesta Vain elämää -ohjelmassa: ”Halusin olla huono!”
Telkkari
01.05.2018 17:28
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Seiskan toimitus

Poppari Kasmirin Vain elämää -päivä on tällä viikolla täynnä suuria tunteita. Perjantain jaksossa (4.5.) myös Mira Luoti avautuu yhdestä elämänsä raskaimmasta kokemuksesta.

LUE: Kasmirilta hurja tilitys Axl Smith -salakuvauskohusta Vain elämää -ohjelmassa: "Ajattelin, että kaikki pitävät minua hirviönä!"

– Minulla oli yläasteella sellainen vaihe elämässä, että olin aika sekaisin, koska musiikinopettajani kävi minuun käsiksi. En ollut kylläkään ainut, mutta se on vasta nyt tullut ilmi, Mira kertoo illallispöydässä.

Luottamusta käytettiin väärin

Mira kertoo luottaneensa opettajaansa ja pitäneensä tätä isähahmonaan.

– Sitten hän käytti luottamustani väärin. Minulla tuli sellainen olo, ettei se riitä, että olen hyvä, vaan halusin olla enemminkin huono. Minulla alkoi tulla vähän sellaista häiriökäyttäytymistä, hän selittää.

Mira avautui ahdistelukokemuksestaan Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä maaliskuussa. Hän kertoi, että turkulainen musiikinopettaja yritti raiskata hänet. Jutussa paljastui, että miehellä oli myös seksisuhteita alaikäisten tyttöjen kanssa.

Haki huomiota tulevalta mieheltään

Kasmirin päivänä Mira esitti Huonoa seuraa -kappaleen. Verevän esityksensä jälkeen Mira paljasti, että hänen tulkintansa kertoi teiniajoista, jolloin hän liehitteli tulevaa miestään.

– Kaikilla tarinoilla on puolensa. Tähän henkilöön, johon koitin tehdä vaikutusta – mehän ollaan nykyään pariskunta. Hän on Mika Haapasalo, Happoradion kitaristi.