fbq
Telkkari
05.04.2018 22:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media
temptation island suomi sammy jasu ja minna
Minnan suuseksileikillä karut seuraukset Temptation Islandissa - Sammy julistaa eroavansa avovaimostaan: "En koske enää pitkällä tikullakaan!"
Telkkari
05.04.2018 22:58
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen neljäs iltanuotio päättyi tänään dramaattisesti. Ehdottomasti epämiellyttävimmän videon joutui katsomaan Sammy, joka todisti avovaimonsa Minnan suuseksileikkiä vieraan miehen kanssa. 

Minna laittoi bileillan aikana suullaan kondomin sinkkumies Jasun (yllä olevassa kuvassa keskellä) elimen päälle - ja akti näytettiin Sammylle iltanuotiolla.

Lue lisää: Temptation Islandin ”Se ei ole pettämistä, jos käyttää kortsua” –Minnalla sinkkumiehen penis suussa - kerää ylistystä: On se syväkurkku!

-  Vi**u mikä huora. Siellä se oli niiden äijien mälliriepuna, pettynyt Sammy saa sanottua. 

 

Minnan toiminta saa Sammyn pohtimaan pariskunnan yhteistä tulevaisuutta ja Temptation Island Suomi Extra -ohjelmassa kuullaankin, kuinka Sammy paljastaa karun päätöksensä. 

- Mitä ikinä tekisinkään täällä, ei voi olla pahempaa kuin mitä Minna on mulle tehnyt. On sanomattakin selvää, ettei meistä ikinä pariskuntaa tule. Tai, että mä en ainakaan koskisi siihen mimmiin enää pitkällä tikullakaan. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!