Miesten salainen keskustelu Ex on the Beach Suomessa: Niko jatkaa törkeää läskidissausta, Henrik avautuu seksifantasioistaan: Juliaa olisi hauska n***ia!

Telkkari | 10.03.2020 15:34

Ex on the Beach Suomen komistukset Niko ja Henrik pistävät sarjan kolmannessa jaksossa naiset riviin. Miesten kahdenkeskinen keskustelu paljastaa, mitä he todella ajattelevat tarjolla olevista kaunottarista. Molempia kiinnostaa Iita ja Julia. Niinpä miehet seuraavat naisten bilettämistä salaa.

- En tajua miksi olen kiinnostunut tosta! Alussa en edes välittänyt Iitasta ollenkaan. Nyt katson sitä ihan eri tavalla, Niko tunnustaa Henrikille.

Moni muistaa, että Niko töksäytti aiemmin,  että hänen mielestä isoin turn off naisessa on lihavuus. Tästä syystä Nikon suhtauminen Iitaan hämmentää häntä itseäänkin. 

- Miten vi****a voin kiinnostua ton näköisestä ihmisestä? Mä en oo ikinä ollut kiinnostunut naisesta, jolla on noin paljon rasvaa kropassa, Niko möläyttää. 

Henrik ei viitsi vastata mitään, mutta hän nauraa vaivaantuneen näköisenä. Henrik on puhunut saarella todella avoimesti siitä, että hän on todella kiinnostunut seksistä. Hänellä on ollut sutinaa Tildan kanssa, mutta nyt tähtäin on Juliassa. 

- Jos mä nyt mietin, et ketä noista mä mieluiten nu**sin, niin Juliaa. Sen juttujen perusteella sitä olisi hauska n***ia, Henrik pälättää Nikolle.

Henrik ja Julia päätyvät myöhemmin illalla yhdessä sänkyyn. Tämä loukkaa Tildaa syvästi ja hän murtuu kyyneliin. 

Lue myös: Bileet lähtevät käsistä Ex on the Beach Suomessa! Henrik ja Julia heittäytyvät lemmen vietäviksi kaikkien silmien alla - Tilda murtuu kyyneliin: "Luuletko, että se oli aito orgasmi?!"

Ex on the Beach Suomi -sarjassa kahdeksan sinkkua suuntaavat Karibian saarelle viettämään yhteistä aurinkolomaa. Saaren yllä leijuu kuitenkin tummia pilviä, sillä sinkkujen exät saapuvat saarelle sarjan aikana, yksi kerrallaan.

Ex on the Beach Suomi Dplay+ -suoratoistopalvelussa kaksi jaksoa tiistaisin 3.3. alkaen, ja TV5 kanavalla 10.3 alkaen. 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!