Miehet sekoavat! Upea virolaisblondi Andra saapuu Temptation Island Suomeen - kaunotar on myös Seiskan Tähtimalli! Katso video!

Telkkari | 21.04.2020 20:09

 Temptation Island Suomen 7. kaudella ollaan jo aikaisemmin nähty kaksi yllätyssinkkua, Miina ja Sanel. Nyt miesten saarelle saapuu kuitenkin vielä lisäksi Andra Kiirkivi. Andra on kotoisin Virosta, ja hän on opiskellut sosiaalitieteitä Tallinnan yliopistossa. Hänet tunnetaan myös Seiskan Tähtimalli -kilpailusta vuodelta 2019.

TIS-Iltarovio: Superpaljastus Temptation Island Suomen käänteestä - Tämä uusi uhkea blondi sekoittaa pakan täysin!

Andra
Andra teki näyttävän sisääntulon miesten villalle.

Uusi blondi talossa

Wallu ja Jape innostuvat heti uuden sinkun saapumisesta. He ovat molemmat aikaisemmin valittaneet siitä, miten villalle kaivattaisiin uusia sinkkunaisia. Andra saa lämpimän vastaanoton, kun Jape ryntää hänen luokseen heti ensimmäisenä. Myös sinkku-Daniela huomaa Japen innostuksen.

- No Jape juoksi ensimmäisenä sen uuden sinkkunaisen kaulaan. Että hän on Andrasta todella innoissaan.

Sittenkin täyttä feikkiä? Mattu avautuu suhteensa todellisesta luonteesta Temptation Island Suomessa: "En voi itse moralisoida Japea"

Mustasukkaisuutta miesten saarella

Mahtaako Daniela olla hieman mustasukkainen Andran saamasta huomiosta? Hän huomauttaa Japelle ja Wallulle heti, kun hän näkee heidän yhdessä tuulettavan uudesta naisesta.

- No mitäs mitäs, pojat hei! Jape sä olet parisuhteessa!

Jape ja Wallu tuulettavat
Jape ja Wallu tuulettavat, kun Andra saapuu villalle.

Katso kuvat tähtimalli-Andreasta!

Seiskan lukijat muistavat varmasti, että Andra oli yksi Seiskan Tähtimalli -kilpailun finalisteista viime vuonna. Andra kertoi Seiskalle, että hänen harrastuksiinsa kuuluvat muun muassa lumilautailu, kuntosalilla käynti sekä koiran ulkoiluttaminen. Hän paljasti silloin myös miesihanteensa: älykäs ja seksikäs mies. Saattaakohan Andran uusi mies löytyä viettelysten saarelta?

Andra
Andra oli tähtimalli-kilpailun finalisti vuonna 2019.
Andra
Andra saavutti Tähtimalli -kilpailussa yhdeksännen sijan.
 

 

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!