Hyppää pääsisältöön
tis-meiju

Meno muuttuu yhä oudommaksi Temptation Island Suomessa - Toni ja Meiju aikovat tatuoida toistensa nimet yliyön treffeillä!

Temptation Island Suomessa vietetään keskiviikkona viimeisiä perinteisiä treffejä, sillä seuraavaksi vuorossa ovat odotetut yön yli kestävät treffit.

tisfanni ja juho

Ketään ei enää yllätä, että treffeille päätyvät Meiju ja Toni sekä Juho ja Fanni. Molempia pareja yhdistää se, että he haluavat ikuistaa TIS-matkan ihoonsa tatuoinnin muodossa. 

Fannille tatuoidaan teksti Kolome viikkoo ja Juholle taas TIS5 ja sen rinnalle palmu. 

tismeiju ja toni

 Toni ja Meiju vievät tatuointi-idean astetta syvällisemmäksi. Kaksikko nimittäin sopii, että 24h-treffeillä he tatuoivat ranteisiinsa toistensa nimet. 

Lue lisää: Temptation Island Suomi: Meijun ja Tonin intiimit hetket paljastuvat Iirolle: "He näyttivät hyvältä yhdessä..tarvitsen erilaisen naisen!"

tis-iiro

Lue lisää: Totuus Temptation Island Suomi -Iiron luksuselämästä - yritys protestilistalla, kierrättänyt viime kahden vuoden aikana liki 15 000 euroa voudin kautta!

- Idea lähti jostain tyhmästä läpästä, mutta syveni siitä sellaiseksi pieneksi vi**uiluksi, kun muistin, että minun ja Iiron piti tatuoida toistemme nimet TISuomen jälkeen… 

Nähtäväksi jää ottavatko Meiju ja Toni toistensa nimitatuoinnit ja näkeekö Iiro tilanteen omalla iltanuotiovideollaan. 

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin! 

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
nelonen media & pasi murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!