Telkkari

Melek avautuu Temptation Island Suomen sinkkunaisten kaksinaamaisuudesta: Isabell olisi pitänyt laittaa kotiin, ei minua!"

18.04.2020 22:05

Temptation Island Suomessa lähtöpassit saanut Melek avautuu Seiskalle ajastaan viettelysten saarella. Isabell väitti Melekin haukkuneen varattua-Wallua "rumaksi ja läskiksi", mutta Melek kiistää sanoneensa niin.

- Isabell oli levittänyt musta juttuja saarella. En ole haukkunut Wallua, päinvastoin, kehuin aina sarjan aikana varattuja miehiä! He ovat kaikki todella ihania.

Draamaa Temptation Island Suomessa: Kaksi sinkkunaista lähetetään kotiin!

Melek ja Isabell
Melek ja Isabell lähtivät yhdessä kotiin Temptation Island Suomesta.

"En ansainnut lähtöpasseja"

Melekin mielestä Isabell olisi voinut lähteä saarelta yksin. Hän ei mielestään itse aiheuttanut draamaa saarella, vaan oli sen draaman uhri.

- Mun ei olisi pitänyt lähteä saarelta, koska en levittänyt sitä draamaa. Isabellin olisi pitänyt lähteä. Mutta ymmärrän että miehet halusivat saada meidän draaman pois, ja lähettivät minut kotiin. Tuntuu pahalta, etteivät ihmiset usko mua ja sanovat musta sellaista. Tulee voimaton fiilis, kun en voi asialle mitään. Tuli epäreilu olo. 

Melek toteaa kuitenkin, että tämä oli hyvä aika lähteä kuvauksista kotiin.

Siinä kohtaa kun ymmärsin että ihmiset eivät tykkää minusta, niin ajattelin että ihan hyvä että lähden sieltä. Ei tämä tee mun mielenterveydelle hyvää.

Kieroilua

Melek oli yllättynyt siitä, miten muut sinkkunaiset puhuivat hänestä lähdön jälkeen.

- Ohjelman aikana oli todella hyvät fiilikset siitä, että olin mukana. Mutta nyt jälkeenpäin kun näen kaiken telkkarista, niin on todella järkyttävää miten ihmiset kommentoivat mun lähtöä.

- Aliisa heti kommentoi heti, että onneksi Melek lähti. Nyt Wallu ja Jemina pystyvät olemaan vapaammin. Mitä ihmettä, miten tämä mun lähtö liittyy tohon millään tavalla? Jemina on aikuinen ihminen ja tietää mitä hän tekee. En minä ole pidätellyt Wallua, enkä sanonut Jeminalle että älä hengaa Wallun kanssa!

- Samoin Danielan kommentit mun lähdöstä. Kaksinaamainen meininki tuolla. Aliisa ei tykännyt minusta sen takia että Valto piti minusta eikä hänestä!

Melek ja Valto
Melekin mukaan Aliisa oli mustasukkainen siitä, miten hyvin Melek  ja Valto tulivat toimeen.

"Kiva kokemus, mutta..."

Melekin mielestä ohjelmasta jäi kuitenkin hyvät fiilikset. Hän kuitenkin kritisoi muita sinkkunaisia heidän käytöksestään.

- Tosi kiva kokemus muuten, mutta jotkut sinkkunaisista ovat kyllä todella kaksinaamaisia!

 
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!