Meiju, Toni, Iiro, Vilma.... Muistatko Temppareiden viime kauden hurjimmat kohut? Tuplapettämistä, kihlat, holtittomia seksipaljastuksia!

Telkkari | 11.10.2019 19:24

Temptation Island Suomen 6. kausi alkoi tällä viikolla, mutta muistatko vielä kohutun viime kauden suurimmat käänteet? Seiska kokosi yhteen roiseimmat juonenkäänteet.

Tian kantti ei kestänyt

Tian ja Jannen loma saarella jäi lyhyeksi, sillä jo ensimmäisenä iltana Janne päätyi pussailemaan sinkku-Jonnan kanssa miesten saarella. Tästä ei Jannen tyttöystävä Tia pitänyt yhtään, vaan laittoi pillit pussiin tien ensimmäisen iltanuotion jälkeen, kun totuus Jannesta oli lävähtänyt verkkokalvoille.

Temptation Island Suomen ensimmäinen iltanuotio on brutaalia katseltavaa! - Tia-parka miehensä pettämisestä: "Mä oon hänen takia muuttanu Imatralle!"

Janne sai tiedon Tian lähtemisestä vasta pari päivää myöhemmin. Tapauksesta jäi elämään Jannen lausahdus ”tekemätöntä ei saa tekemättömäksi”. Tia ja Janne poistuivat saarelta ”toistaiseksi pariskuntana”, mutta suhde ei kestänyt ohjelman kuvausten jälkeen. Viime maaliskuussa Janne ja Jonna ilmoittivat seurustelustaan.

Juho petti sittenkin

Juhon ja Jeninan, eli Jöbiksen suhde kariutui viime kauden aikana varsin katkeralla tavalla.

Ensimmäisen illan bileissä Juho vakuutteli ja korosti sitä, että saarelle ei olla tultu hölmöilemään. Mieli muuttui päivien kuluessa, kun sinkku-Fanni sai Juhon ihastumaan itseensä. Kaksikko päätyi harrastamaan seksiä. 

Juhon tuplapettäminen paljastuu Temptation Island Suomessa : "Fanni ei tästä varmasti riemastu!"

Tilanteesta teki erikoisen se, että Fanni ei ollut kiinnostunut Juhosta lainkaan romanttisessa mielessä. Juhon pettäminen ei myöskään jäänyt vain yhteen kertaan, sillä hän päätyi kauden edetessä harrastamaan seksiä myös sinkku-Sallan kanssa.

Temptation Island Suomessa suhteensa ryssinyt Juho löysi uuden rakkauden – avoliitto toisen TIS-kaunottaren kanssa: ”Muutettiin yhteen vappuna”

- No nyt se on pettänyt sitä Fanniakin siellä, kuului Jöbiksen suusta. 

Pinnan kiristyessä ja muiden puhuessa parisuhteistaan, Juho päätyi lopulta julkisesti huorittelemaan kaikki saarensa sinkkunaiset. Epic fail.

Vanha vaihtoon

Meijun kumppani Iiro keitti melkoisen sopan, kun hän flirttaili muille sinkuille jatkuvasti ja hyvin avoimesti. Lisäksi Iiro aiheutti katsojissa närkästystä sovinismillaan sekä estottomilla seksipaljastuksillaan.

- Meijukin alkaa lähentyä kolmeakymmentä, niin olis se nyt aika laittaa vaihtoon. Kesällä oli niin kiva painaa niitä vuonna 1999 syntyneitä, kun ne on niin nuoria, Janina kertoi Iiron sanoneen.  

Temptation Island Suomi -Meiju yritti kuvausten jälkeen jatkaa suhdetta pettäjä-Iiron kanssa - ei tullut mitään: Hänen läsnäolonsa ärsytti joka hetki!

Kiitos tiedosta, Iiro

Ohjelman aikana Iiro paljasti toteuttaneensa muun muassa seuraavat asiat intiimielämässään.

Olen osallistunut orgioihin.
Olen sitonut tai ollut sidottuna seksin aikana.
Olen kokeillut neljän kimppaa.
Olen kokeillut anaalitappia.
Olen masturboinut homopornolle.
Olen harrastanut yli seitsemän henkilön kanssa seksiä samalla viikolla.

Temptation Islandin jäätävin iltanuotio: Iiro yrittää luikerrella sikailustaan – Meiju lyö tiskiin mykistyttävän liudan törkyä!

Suhde Meijuun ei kestänyt, ja pariskunta erosi viimeisellä iltanuotiolla.

Tapaus Varpelaide

Ohjelman jälkeen Meiju heilasteli hetken sinkku-Tonin (Varpelaide) kanssa.

My everything! Rakastuneet TIS-Meiju ja Toni juhannushumussa - sylikkäin istumista ja sunnuntain krapula!

Kesällä Toni päätyi otsikoihin hölmöiltyään väkivaltaisesti elokuvateatterissa ja Meiju joutui todistamaan siippansa sekoilua lähietäisyydeltä. Sittemmin he ovat jatkaneet tiettävästi kavereina.

Rikosepäily! Temptation Island Suomi -Toni pahoinpiteli pariskunnan elokuvateatterissa - kiinniotto ja yöksi putkaan!

Ritarillinen Juuso

Parisuhteensa rajoista äärimmäisen tarkka Juuso ja hänen eläväinen kumppaninsa Vilma hämmästyttivät vastakohtaisilla asenteillaan. Silminnähden rakastunut Juuso piti hajurakoa muihin sinkkuihin bileissä, sekä erilaisten tehtävien aikana.

- Kun meillä oli käsiraudat, mä pidin kättä ilmassa näin, etten koskisi siihen viereiseen, hän suitsutti rakkaalleen viimeisellä iltanuotiolla.

Vilma puolestaan aiheutti paljon närää huomionhakuisuudellaan ja läheisyydenkaipuullaan.

- Vilma on mun mielestä samanlainen kuin aikaisemminkin. Hakee liikaa huomiota ja väärällä tavalla. Se ei halua mitään muuta kuin huomiota, huomiota, huomiota. Ja se on ihan vi**n ärsyttävää, sinkku-Joonas kommentoi.

Haaveleitko Temptation Island Suomi -saarelle menosta? Sinkkukomistukset Joonas ja Samuli paljastavat muutaman faktan: "Teidät roustataan siihen pask*an"

Pariskunnan viimeisellä iltanuotiolla nähtiin yllätyskäänne, kun pukuun sonustautunut Juuso kosirakastaan. Vilma oli tilanteesta hyvin häkeltynyt.

Temptation Island Suomi Juuso ja Vilma rähisivät kultajuhlien jatkoilla - ilkeää solvausta keskellä katua: Suutele sitä liinaa!

- Mitä hittoo miks sä oot noin tonttu, en mä kestä, siis tottakai tuun! Vilma sai sanotuksi.

Juuso kosi Vilma-rakastaan Temptation Island Suomen päätteeksi – tässä on rakastavaiset kihlasormukset: kuva!

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!