fbq
Telkkari
18.11.2020 09:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS
Mattu ja Jape käyvät synkän keskustelun ennen rajua päätöstä - tuhosiko Temptation Island kohuparin suhteen? "Mä luulin, että tässä oli jotain oikeaa"
Telkkari
18.11.2020 09:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Tämä artikkeli kertoo keskiviikon Temptation Island Suomen jakson tapahtumista. Jos haluat välttyä juonipaljastuksilta, älä lue artikkelia pidemmälle!


Temptation Island Suomen keskiviikkona ilmestyvässä jaksossa Mattu on tehnyt päätöksen lähteä kotiin viettelysten saarelta. Hän ei voinut sietää kumppaninsa Japen käytöstä iltanuotiovideoilla, ja totesi lopulta ettei tämä ole oikea paikka heille käsitellä parisuhteensa ongelmia. 

- Olen todennut, ettei tämä ole oikea paikka selvitellä näitä asioita. Mun pää ei enää kestä, Mattu kertoo.

Lue myös: Sokkikäänne: Mattu ja Jape ulos Temptation Island Suomesta! Sami Kurosen jäätävä kysymys musertaa Mattun - "Se särkee mut!"

Juontaja Sami Kurosen ja Mattun lyhyen keskustelutuokion jälkeen Mattu kohtaa Japen. Parin jälleenkohtaaminen on todella tunteikas. Japen mielestä hän on jatkuvasti velkaa Mattulle pettämisen takia. 

- Pettämisen jälkeen olen kokenut olevani todella ahtaalla. Mulla ei saa käytännössä olla mitään omia asoita. Tanssin täysin Mattun pillin tahtiin, ihan sama mikä asia. Jos vaaditaan tommoista, niin kyllä siitä tulee semmoinen tunne, että ei tässä ole mitään järkeä, Jape summaa.

 

TIS

Tunteikas kohtaaminen

Kun Jape ja Mattu kohtaavat toisensa, he halaavat toisiaan pitkään. 

- No mikä tuli, haluaisitko kertoa? Jape kysyy.

- Tuli ihan hirveä ahdistus, Mattu vastaa.

Mattu kertoo pelkäävänsä joutuvansa petetyksi uudestaan. 

- Ei se haittaa, Jape vastaa.

Mies avaa ajatuksiaan heidän parisuhteesta, mikä säikäyttää Mattun. 

- En mitään kovin mukavia juttuja ole ajatellut, Jape kertoo.

- No, mitä on tapahtunut? Mattu kysyy nopeasti.

- Ollaan tuolla keskusteltu asioista. Nopeasti sanottuna avasin heille kaiken. Heidän ulosantinsa oli semmoista, mikä pisti myös minut miettimään itse vakavasti meidän suhdetta, Jape sanoo.

Lue myös: Japelta raju pettämisväite Temptation Islandissa: yllätti Mattun tutun miehen kanssa yhteisestä sängystä - Mattu järkyttyy iltanuotiolla: "Se uhriutuu tuolla!"

TIS

Uusia oivalluksia

Jape paljastaa viime iltanuotion mietityttäneen häntä. Hän kertoi sinkkunaisille ja varatuille miehille tuntemuksistaan ja ajatuksistaan. 

- Jokaikinen sanoi, että jos Mattu ei vihellä sitä peliä poikki, niin mun se pitäis nyt sitten viheltää. Koska Mattu ei pysty tai tajua, kaikki sanoivat, ettei meidän parisuhteessa ole mitään järkeä. Tai että se ei edisty mihinkään, me molemmat saisimme paljon parempaa, Jape kertoo.

Jape ei enää ole varma siitä, onko hänellä ja Mattulla enää yhteistä tulevaisuutta.

- Jos ihan rehellisiä ollaan, niin toivon, että Mattu jättäisi minut tuossa, kun me mennään tuonne, Jape sanoo ja murtuu kyyneliin.

Parin keskustelutuokio on todella raskas molemmille. Jape ja Mattu toteavat molemmat, että muutkin ihmiset ovat olleet sitä mieltä, että heidän pitäisi erota. 

Mattu on kuitenkin hämmentynyt siitä, että Jape aneli häntä takaisin pettämisen tultua julki. Nyt Jape puhuu eroamisesta ja Mattu tulistuu.

- Tiedätkö, mitä kaikki muut sanoivat minulle, kun kerroin, että olit käynyt pettämässä?! Että vittu erotkaa! Mattu huudahtaa.

- No miksi sä et voi sitten vaikka jättää mua? Jape vastaa.

- Mä luulin, että tässä oli jotain oikeaa! Ja koska mä rakastan sua niin vitun paljon, ja sen takia annan sun tehdä mulle kaikkea paskaa. Mä oon tässä aina joku vitun tossu! Mattu itkee.

Lue myös: Ohhoh, miten röyhkeää! Pettämisestä Matulle kärähtänyt Jape pussailee ja käpälöi estoitta sinkku-Violaa Temptation Island Suomessa: "Vähän pyllyä taaksepäin" - kuvat!

TIS

Tulevaisuus jälleen kerran vaakalaudalla

Jape kertoo halunneensa erota ennen parin jälleenkohtaamista.

- Ennen kuin menin tohon, niin olin aikalailla sitä mieltä, että tämä olisi helppo jättää ja päättää tähän. Mutta Mattu ei nyt tietysti sitä hyväksynyt, kun hän välittää minusta niin paljon, Jape kertoo.

Lopulta Mattu ja Jape eivät pysty selvittämään välejään tai suhdettaan kohtaamisen aikana. Pari ei kuitenkaan päädy eroamaan, mutta heidän yhteinen tulevaisuus ei vaikuta lupaavalta. He lähtevät kotiin saarelta, 

- Näin nyt kävi ja näillä mennään. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo, Jape sanoo lopulta. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »