fbq
Telkkari
13.12.2020 18:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Susanna Laine
Masked Singer -kisassa paljastunut Susanna Laine julkaisi paljonkertovat takahuonekuvat: "Hertta ei saanut happea"
Telkkari
13.12.2020 18:34
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube

Eilen lauantaina (12.12.) Masked Singer Suomi -ohjelmassa maskin takaa paljastui yllättäen juontaja Susanna Laine, 39.

Susanna riisui Hertta-hahmonsa naamion ja joutui jättämään kisan omalta osaltaan. Nyt Susanna kuitenkin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän valmistautuu ohjelmaan.

Kuvissa Susanna muun muassa istuu lattialla sekä pukee Hertta-asua ylleen mustassa topissa. Susanna myös paljasti ongelman, joka piinasi juuri ennen kuvauksia.

Lue myös: Jymypommi! Totuus Susanna Laineen äkkilähdöstä Puoli seitsemän -ohjelmasta selvisi - superyllättävä tv-rooli paljastui!

- KIITOS kommenteistanne!!! Niitä on ollut ilo lukea (sydän) Hertta kiittää ja kumartaa (sydän), Susanna kirjoitti Instagram-tilillään.

- Ja miten taitava puvustaja Merja Thil, joka suunnitteli ja teki kaikki asut!!! Päivää ennen kuvauksia Hertta ei saanut happea eikä oikein nähnytkään mitään niin Merja haki poran ja teki pienet ilmanvaihtokanavat maskiin. On se taitava ja koko muukin tiimi timanttia! Susanna kehaisi kuvasarjansa yhteydessä.

Lue myös: Jestas sentään, miten notkea on Susanna Laine! Juontajakaunotar räväytti huiman spagaatin, Kim Heroldilla aika paljon vaikeampaa - kuva!

Katso kaikki seitsemän kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolinäppäintä.

Lue myös: Susanna Laineen viekoitteleva joulukuva sai Vappu Pimiän villiksi: "Siinä saattaa pukillakin aattona muori unohtua, kun Laine koipineen on pyörimässä" - katso!

Susanna julkaisi sosiaalisessa mediassa myös tunnelmallisen videon, jossa käydään läpi Hertan matkaa Masked Singer Suomi -ohjelmassa.

Masked Singer Suomi lauantaisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Mukana Salatut elämät -sarjassa

Salatut elämät -suosikki-tv-sarjaan saadaan lähiaikoina sekä lukuisia uusia että sarjaan paluun tekeviä hahmoja. Myös tällä hetkellä Tuttu Juttu Show -parisuhdekisaa juontava Susanna lähti tuotantoon mukaan.

MTV3 kertoi taannoin tiedotteessaan, että Susannan Salatut elämät -roolihahmoa ei vielä paljasteta, mutta hahmo kuitenkin nähdään Pihlajakadulla keväällä 2021.

Aiemmin Susanna juonsi Ylellä Puoli seitsemän -ohjelmaa.

- Salkkareista soitettiin: Pääsetkö keväällä näyttelemään sarjaan? Tottakai! Saas nähdä kuinka flikan käy! Oon näytellyt aiemmin oikeastaan vaan teatterissa ja muutamia kohtauksia kameran edessä, olen sillä tavalla uuden haasteen edessä. Hauskaa, Susanna kommentoi asiaa taannoin Instagram-tilillään.

Lue myös: Sokki-ilmoitus: Susanna Laine ulos Puoli seitsemän -ohjelmasta! "Ikävä tulee"