Telkkari

Maria Veitola yökylässä Li Anderssonin luona - "Hän miettii politiikkaa aivan koko ajan!"

28.02.2019 20:01

Mediapersoona Maria Veitola vierailee kansanedustajan, vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Anderssonin (vas.) luona torstaina (28.2) lähetettävässä Yökylässä Maria Veitola -jaksossa.

Lue myös: Tuhti sunnuntaikänni kuvina! Li Anderssonin puolueristeily venähti pitkäksi: ystävätär talutti kadulla hoippunutta puoluejohtajaa – katso kuvat!

Lue myös: Vasemmistopomo Li Andersson ja julkkistoimittaja keskellä kolmiodraamaa - hempeily johti aviokriisiin!

Politiikka mielessä koko ajan

Sarjassa Maria on viettänyt aikaa hyvin erilaisten ihmisten kanssa. Hän ei tuntenut Anderssonia entuudestaan, mutta Maria kiinnitti huomiota etenkin yhteen asiaan pari päivää kestäneen vierailunsa aikana.

- Lin kanssa viettämieni kahden päivän perusteella minusta tuntuu, että hän miettii politiikkaa aivan koko ajan, Maria kertoi Seiskalle.

Lue myös: Maria Veitolan ohjelma rikkoi ennätyksensä – paljasti Seiskalle yllättävän tiedon tv-sarjan tekemisestä: Kävin kamppailun itseni kanssa!

Maria sanoo, että joidenkin ihmisten kanssa on helppoa puhua henkilökohtaisista asioista, mutta poliitikkojen kanssa tilanne on haastavampi. 

- Poliitikot tuntuvat puhuvan aina siitä, miten koko Suomi voi. Ehkä se on vain niin sanottu ammattitauti. Poliitikkojen kanssa on tehtävä enemmän töitä saadakseen jotain henkilökohtaista irti, Maria naureskeli.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla tänään torstaina klo 21.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!